Στο Ammos ο Αβέρωφ-«Έρχονται τρικυμίες, καταιγίδες και έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα ναρκοπέδιο»

Δυσοίωνες προβλέψεις έκανε ο πρόεδρος και υποψήφιος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος ωστόσο, εξέφρασε αισιοδοξία πως «ακόμα μια φορά και αυτή την κρίση θα τη μετατρέψουμε σε μια μεγάλη ευκαιρία». Ο κ. Νεοφύτου, μιλούσε ενώπιον υποστηρικτών του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Ammos Beach Bar στη Λάρνακα με τον ΔΗΣΥ να αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως ήταν συγκινητική η ανταπόκριση και ο δυναμισμός των χιλιάδων φίλων.

Το πλήθος του κόσμου υποδέχθηκε τον κ. Νεοφύτου με ενθουσιασμό και πρωτόγνωρο παλμό, προστίθεται στην ανακοίνωση. Ο Αβέρωφ Νεοφύτου σε σύντομο χαιρετισμό του, τους ευχαρίστησε, αφού όπως ανέφερε «για δεκαετίες σας ένιωθα δίπλα μου στις χαρές και στις λύπες, στις επιτυχίες και τις αποτυχίες, στα καλά και στα κακά και πάντα έπαιρνα δύναμη από εσάς να δίνουμε τις μάχες, όχι για την παράταξή μας αλλά για τον τόπο μας».

Στη συνέχεια ο κ. Νεοφύτου δήλωσε ότι «Πέρασε δύσκολα η πατρίδα μας και το 2013 και την περίοδο της πανδημίας, αλλά  σήμερα η παγκόσμια ανθρωπότητα βιώνει πρωτόγνωρες συνθήκες και ανασφάλειας και ενεργειακής κρίσης και έκρηξης των τιμών. Η σταθερότητα και η ασφάλεια ακόμα και οι θέσεις εργασίας δεν είναι δεδομένες. Έρχονται τρικυμίες, έρχονται καταιγίδες και έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα ναρκοπέδιο». Όμως, όπως δήλωσε, «έχω εμπιστοσύνη στην δύναμη σας γιατί ξέρουμε πάντα εμείς στα δύσκολα, τις κρίσεις να τις μετατρέπουμε σε μεγάλες ευκαιρίες για τον τόπο μας. Και ακόμα μία φορά κι αυτή την κρίση θα την μετατρέψουμε σε μια μεγάλη ευκαιρία».

Οι συγκεντρώσεις των Φίλων και Υποστηρικτών συνεχίζονται στις αρχές Σεπτεμβρίου σε Λευκωσία και Λεμεσό.

 

  

  

 

Δειτε Επισης

Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές
Πράσινο Βουλής για αλλαγές στις εκλογικές διατάξεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Δείχνει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω της διχοτόμησης η έκθεση των ΗΕ-Υποδείξεις για τα οδοφράγματα
«Δεν έδωσε άδεια Ευρωπαϊκός οργανισμός για ηλεκτρική διασύνδεση Τουρκίας-ψευδοκράτους»