Καλεί τους νέους να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους ο Δημητριάδης

Κάλεσμα συμμετοχής προς τους νέους να πάρουν το μέλλον στα χέρια τους και να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους, ώστε να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμα τους στις Προεδρικές εκλογές, απηύθυνε ο υποψήφιος για την Προεδρία Αχιλλέας Δημητριάδης, εγκαινιάζοντας την Τετάρτη, το Εκλογικό Επιτελείο του, στη Λευκωσία.

Κατά τα εγκαίνια ο κ. Δημητριάδης, ανακοίνωσε, ειδικότερα, ότι στις 16 Σεπτεμβρίου θα οργανώσει μεγάλη συναυλία με το δημοφιλές συγκρότημα «ONIRAMA», αφιερωμένη στους νέους που θα μπορούν να λάβουν μέρος δωρεάν, εφόσον εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους για να ψηφίσουν όποιον οι ίδιοι επιθυμούν. Τη συναυλία θα ανοίξει ο Κύπριος Νίκος Γεωργίου.

Μέχρι την τελευταία ημέρα εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους, το εκλογικό επιτελείο Αχιλλέα Δημητριάδη θα προσφέρει  οποιαδήποτε στήριξη χρειάζονται οι νέοι ψηφοφόροι για εγγραφή, σύμφωνα με ανακοίνωση του. Ο  κ. Δημητριάδης ανακοίνωσε ακόμα ότι αρχίζει πρόγραμμα περιοδειών με μικρό λεωφορείο με το οποίο θα οργώσει όλη την Κύπρο, τις πόλεις και τα χωριά, για να έρθει σε απευθείας επαφή με τους πολίτες.

Στη λιτή του ομιλία, ο κ. Δημητριάδης, επικεντρώθηκε στον αντισυστημικό χαρακτήρα της υποψηφιότητάς του, προσκαλώντας τους πολίτες να αξιοποιήσουν τους χώρους του επιτελείου του για καθημερινές συναντήσεις, με φυσική παρουσία και διαδικτυακές συνδέσεις, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση των θέσεων του προγράμματος διακυβέρνησής τους.

Στα εγκαίνια προσήλθε πολύς κόσμος, αναμεσά τους και πολλοί νέοι, για να γνωρίσουν τον Αχιλλέα Δημητριάδη και να συνομιλήσουν μαζί του σε χαλαρό περιβάλλον, με ζωντανό ραδιοφωνικό πρόγραμμα με τον LOVE FM 100.7. Το εκλογικό επιτελείο Αχιλλέα Δημητριάδη βρίσκεται στη γωνία Λεωφόρου Κέννεντυ 44 και Εσπερίδων, στη Λευκωσία.

Δειτε Επισης

«Αναγκαίο συστατικό για την Κυβέρνησή μου ο ΔΗΣΥ»-Πώς σχολίασε τις εξελίξεις ο Χριστοδουλίδης
Σε όλους ανήκει αυτή η μεγάλη νίκη!
Τόσα θα πάρουν φεύγοντας Πρόεδρος και υπουργοί-Η σύνταξη και τα φιλοδωρήματα
Η προσωπική επαφή και το κοινωνικό ρεύμα κέρδισαν τους κομματικούς μηχανισμούς
Τα κόμματα πιέζουν, ο Χριστοδουλίδης αντιστέκεται-Στο κόκκινο οι διεργασίες
Προσκάλεσε το Χριστοδουλίδη να επισκεφτεί την Πολωνία ο ομόλογός του
Συγκινημένος στην Πάφο ο Χριστοδουλίδης-«Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι»
Έστειλε επιστολή στο Χριστοδουλίδη ο Μπορέλ-Εξέφρασε ετοιμότητα για επανέναρξη συνομιλιών
Πριν από την 1η Μαρτίου η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ερσίν Τατάρ
Ικανοποιημένος ο Μητσοτάκης για την ένταξη Χριστοδουλίδη στο ΕΛΚ