Τετάρτη 28 Σεπ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

«Πολλή χαρτούρα στο debate»-Προσφέρει δωρεάν μαθήματα στους υποψήφιους ο Μαλάς

  22/07/2022 10:21
«Πολλή χαρτούρα στο debate»-Προσφέρει δωρεάν μαθήματα στους υποψήφιους ο Μαλάς

«Πολλή χαρτούρα στο debate»-Προσφέρει δωρεάν μαθήματα στους υποψήφιους ο Μαλάς

  22/07/2022 10:21

Με χιουμοριστική διάθεση, σχολίασε τη ψεσινή συζήτηση στο ΡΙΚ μεταξύ των βασικών υποψηφίων για τις Προεδρικές Εκλογές του 2023, ο Σταύρος Μαλάς, ο οποίος υπήρξε υποψήφιος στις δύο προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες.   

Ο κ. Μαλάς, σχολίασε το γεγονός ότι και οι τρεις υποψήφιοι είχαν μπροστά τους πάκους από χαρτιά, μέσα στα οποία έψαχναν για να δώσουν απαντήσεις και να επιχειρηματολογήσουν. 

Ο ίδιος με διάθεση αυτοσαρκασμού, σχολίασε στο twitter: «Πολλή χαρτούρα στο ψεσινό debate. Υπάρχουν και τάμπλετ κύριοι. Προσφέρω δωρεάν εκπαίδευση..!! @AverofCY@AMavroyiannis@Christodulides.

Υπενθυμίζεται πως σε μια ανάλογη περίσταση, σε debate που πραγματοποιήθηκε πριν από τις Προεδρικές Εκλογές του 2018, τα social media είχαν πάρει φωτιά, για το γεγονός ότι ο κ. Μαλάς, αντί χαρτιά, είχε μπροστά του ένα tablet.

Θυμηθείτε τι γραφόταν το 2018 εδώ: Ο Αναστασιάδης δυσφορεί, ο Μαλάς διαβάζει στο tablet και το twitter κάνει πάρτι

Μάλιστα οι πιο κακεντρεχείς τον είχαν κατηγορήσει, ότι μέσω του tablet λάμβανε οδηγίες και υποδείξεις για το τι θα πει από την ηγεσία του ΑΚΕΛ, πράγμα βεβαίως που δεν συνέβαινε. Πάντως το σχολίασε κι αυτό με δεύτερο του σχόλιο, ο κ. Μαλάς, γράφοντας πως, «κάποιοι κρύβονταν πίσω από την κουρτίνα του στούντιο για να τα διαβάσουν! Και ανακάλυψαν ότι ήταν απλά το messenger account της κόρης μου ενωμένο και κατέβασε τα μηνύματα των φίλων της όταν συνδέθηκε με το διαδίκτυο του ΡΙΚ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αιφνιδίασε ο Μαυρογιάννης, αμύνθηκε ο Χριστοδουλίδης-Διπλή αντεπίθεση από Αβέρωφ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας