Παρασκευή 12 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Τα είπε με τη Θεοχάρους ο Χριστοδουλίδης-Έκλεισαν νέο ραντεβού

  06/07/2022 12:41
Τα είπε με τη Θεοχάρους ο Χριστοδουλίδης-Έκλεισαν νέο ραντεβού

Τα είπε με τη Θεοχάρους ο Χριστοδουλίδης-Έκλεισαν νέο ραντεβού

  06/07/2022 12:41

Με την πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύη, συναντήθηκε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο των επαφών του με πολιτικές δυνάμεις, που ακόμα δεν κατέληξαν στις τελικές τους αποφάσεις ενόψει των Προεδρικών Εκλογών της 5ης Φεβρουαρίου.   

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, παρέστησαν επίσης ο κ. Πέτρος Φανάρης, Γενικός Οργανωτικός του Κινήματος και η κυρία Μαρίνα Χατζημανώλη, Δημοτικός Σύμβουλος ΔΗΣΥ Λεμεσού-Δικηγόρος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Χριστοδουλίδης είχε την ευκαιρία να αναπτύξει το ιδεολογικοπολιτικό του πλαίσιο, τα αποτελέσματα του εν εξελίξει διαλόγου του, τόσο με την Κοινωνία των Πολιτών, όσο και με οργανωμένα σύνολα, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και πολιτικά κόμματα.

Από την πλευρά της, η κυρία Θεοχάρους ανέπτυξε τις θέσεις του Κινήματος και έγινε ανταλλαγή απόψεων, τόσο σε θέματα που αφορούν το Κυπριακό, όπως επίσης και θέματα που άπτονται της καθημερινότητας, όπως θέματα που αφορούν το Γενικό Σύστημα Υγείας, θέματα Παιδείας και θέματα κοινωνικής πρόνοιας.

Ο κ. Χριστοδουλίδης και η κυρία Θεοχάρους συμφώνησαν να είναι σε επαφή και σύντομα θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μετά το καλοκαίρι τα debates των Προεδρικών-Καταθέτουν απόψεις τα επιτελεία

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας