Δευτέρα 15 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Σήκωσε το γάντι και απάντησε στον Μαυρογιάννη ο ΔΗΣΥ

  05/07/2022 16:41
Σήκωσε το γάντι και απάντησε στον Μαυρογιάννη ο ΔΗΣΥ

Σήκωσε το γάντι και απάντησε στον Μαυρογιάννη ο ΔΗΣΥ

  05/07/2022 16:41

Απάντηση στα πυρά που δέχθηκε ο Αβέρωφ Νεοφύτου, από το επιτελείο του Ανδρέα Μαυρογιάννη, έδωσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ριπές από αριστερά κατά Αβέρωφ-Αντεπίθεση ΔΗΣΥ με… φτωχοποίηση πολιτικής

Σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι «μετά την ανακοίνωση - σύνθημα του ΑΚΕΛ ακολουθεί και ο υποψηφίος του με παρόμοιου ύφους ανακοίνωση».

Σημειώνει πως «υποπίπτει, δυστυχώς, και ο κ. Μαυρογιάννης στη προσπάθεια του ΑΚΕΛ για στείρα αντιπαράθεση. Παροτρύνουμε και τον κ. Μαυρογιάννη να μελετήσει τις προτάσεις και τους άξονες του Αβέρωφ Νεοφύτου και να έρθει να τους συζητήσουμε. Την ίδια ώρα περιμένουμε και τις δικές του προτάσεις».

Επισημαίνει ακόμα ότι «η πολιτική είναι δυναμική διαδικασία. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός με τη σημερινή διακυβέρνηση Αναστασιάδη καταφέραμε να βελτιώσουμε τη χώρα και την ποιότητα ζωής των πολιτών. Είναι αυτή τη σταθερότητα και την προοπτική που θέλουμε να εξελίξουμε».

Τονίζει ότι «είναι για αυτό που καταθέτουμε προτάσεις. Αντί συνθημάτων λοιπόν κενού περιεχομένου, αναμένουμε και από το ΑΚΕΛ και τον υποψήφιο του αλλά και από τους άλλους υποψήφιους τις δικές τους προτάσεις. Και εκεί να συζητήσουμε πολιτικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αντίδραση Μαυρογιάννη στις εξαγγελίες Αβέρωφ-«Δέκα χρόνια ήταν αρκετά»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας