Κυριακή 27 Νοε, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

«Πώς μπορείς να ζητάς την υποστήριξη του Συναγερμικού εξαπατώντας τον;»

  29/06/2022 17:50
«Πώς μπορείς να ζητάς την υποστήριξη του Συναγερμικού εξαπατώντας τον;»

«Πώς μπορείς να ζητάς την υποστήριξη του Συναγερμικού εξαπατώντας τον;»

  29/06/2022 17:50

Νέα πυρά προς την κατεύθυνση του Νίκου Χριστοδουλίδη αλλά και του ΔΗΚΟ εξαπέλυσε ο ΔΗΣΥ, κατηγορώντας, μάλιστα, τον υποψήφιο για εξαπάτηση των Συναγερμικών. Διατηρώντας τους ιδιαίτερα υψηλούς τόνους των προηγούμενων ημερών, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ υποστήριξε ότι ο κ. Χριστοδουλίδης δηλώνει Συναγερμικός στους Συναγερμικούς, ανεξάρτητος στους ανεξάρτητους, ενώ στην πραγματικότητα αυτό που σχεδιάζει είναι να φέρει το ΔΗΚΟ στην εξουσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημήτρη Δημητρίου, «τις προηγούμενες μέρες, ο Νικόλας Παπαδόπουλος μας αποκάλυψε το σχέδιο ΔΗΚΟ και Νίκου Χριστοδουλίδη για τη διακυβέρνηση της χώρας: Ένα σχέδιο που προετοίμαζαν μήνες. Στην αρχή ως κοινή υποψηφιότητα ΑΚΕΛ – ΔΗΚΟ. Στη συνέχεια μόνοι τους. Και όπως ακριβώς δήλωσε για τον Νίκο Χριστοδουλίδη: ‘Βάζει υποψηφιότητα απέναντι στον Δημοκρατικό Συναγερμό’».

Ο κύριος Χριστοδουλίδης έχει εξηγήσεις να δώσει στους πολίτες, ανέφερε ο εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ. Ειδικά στους Συναγερμικούς που τον πίστεψαν. «Δήλωνε ότι είναι νωρίς για συζητήσεις. Και την ίδια ώρα κατάστρωνε σχέδια με το ΔΗΚΟ. Σήμερα δηλώνει στους Συναγερμικούς Συναγερμικός, στους ανεξάρτητους ανεξάρτητος, ενώ στην πραγματικότητα αυτό που σχεδιάζει είναι να φέρει το ΔΗΚΟ στην εξουσία. Αυτή είναι η αλλαγή».

«Πρώτα η λογοκλοπή, μετά αυτό. Πώς μπορείς να ζητάς την εμπιστοσύνη του πολίτη με τα ψέματα; Πώς μπορείς να ζητάς την υποστήριξη του Συναγερμικού εξαπατώντας τον;», διερωτήθηκε.

Πρόσθεσε ότι οι Συναγερμικοί μπορεί να κάνουν αυστηρή κριτική στη παράταξή τους. Πάνω απ’ όλα όμως έχουν κρίση και αξιοπρέπεια.

«Κανένα φθηνό κόλπο δεν θα αποσπάσει την προσοχή τους από το γεγονός ότι η Κύπρος χρειάζεται τον Δημοκρατικό Συναγερμό, έμπειρη και σταθερή ηγεσία. Που θα μας κατευθύνει με ασφάλεια στην Κύπρο της επόμενης μέρας», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας