Τρίτη 9 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Επιτέθηκε σε Νικόλα και Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες ο Λευτέρης

  28/06/2022 12:52
Επιτέθηκε σε Νικόλα και Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες ο Λευτέρης

Επιτέθηκε σε Νικόλα και Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες ο Λευτέρης

  28/06/2022 12:52

Νέα επίθεση προς το Δημοκρατικό Κόμμα αλλά και τον ανεξάρτητο υποψήφιο, Νίκο Χριστοδουλίδη, εξαπέλυσε ο ευρωβουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού, Λευτέρης Χριστοφόρου. Ο κ. Χριστοφόρου με αφορμή μια δήλωση του Νικόλα Παπαδόπουλου, σημειώνει ότι αποκαλύπτει τις πραγματικές τους προθέσεις, που είναι να πλήξουν τον Δημοκρατικό Συναγερμό.   

«Η δήλωση-ομολογία του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλου ότι η υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη βρίσκεται απέναντι στον Δημοκρατικό Συναγερμό, δηλαδή απέναντι στον περήφανο συναγερμικό κόσμο, απέναντι στην ιστορία μας και στον ιδρυτή μας Γλαύκο Κληρίδη, αποκαλύπτει πλήρως τις πραγματικές τους προθέσεις που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο να πλήξουν και να υπονομεύσουν τη μεγάλη μας παράταξη», δήλωσε ο κ. Χριστοφόρου.

«Όμως», συνέχισε ο ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ, «οφείλουν να γνωρίζουν ότι τούτη η μεγάλη, ιστορική παράταξη του Γλαύκου Κληρίδη, θεμελιώθηκε και χτίστηκε πάνω στους αγώνες, τους κόπους και τις θυσίες, χιλιάδων αφανών στελεχών του Δημοκρατικού Συναγερμού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μπήκε το ΔΗΚΟ στο παιγνίδι και πήρε φωτιά το προεκλογικό σκηνικό

«Των πατεράδων και των παππούδων μας οι οποίοι άντεξαν και νίκησαν την παραπληροφόρηση, την πολεμική, τα ψεύδη και τους λαϊκισμούς εδώ και δεκαετίες και συνεχίζουμε να πορευόμαστε στις ίδιες αρχές και αξίες πεπεισμένοι ότι και αυτή τη φορά θα αντέξει η μεγάλη μας παράταξη και θα νικήσει», πρόσθεσε.

Η δική μας υποψηφιότητα, συνέχισε ο κ. Χριστοφόρου, «η υποψηφιότητα της μεγάλης μας φιλελεύθερης παράταξης, η υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου, δεν βρίσκεται απέναντι σε κανέναν γιατί είναι υποψηφιότητα που ενώνει δυνάμεις και συμπορεύεται με τον συναγερμικό κόσμο και την κοινωνία, με ένα και μοναδικό αποκλειστικό στόχο: Να επιλύσουμε προβλήματα και να πάρουμε τον τόπο μας ακόμη πιο μπροστά».

«Άλλωστε τούτο το αποδείξαμε περίτρανα με τις δυο πετυχημένες μας διακυβερνήσεις, τη διακυβέρνηση του Γλαύκου Κληρίδη και του Νίκου Αναστασιάδη για τις οποίες είμαστε περήφανοι», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι κρίσεις γεννούν επίδοξους Προέδρους-Νέα ρεκόρ ανά δεκαετία

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας