Σάββατο 13 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Νέα επίθεση ΔΗΣΥ σε Χριστοδουλίδη-«Παρουσίασε κλεμμένο κείμενο και κλεμμένες ιδέες»

  18/05/2022 10:38
Νέα επίθεση ΔΗΣΥ σε Χριστοδουλίδη-«Παρουσίασε κλεμμένο κείμενο και κλεμμένες ιδέες»

Νέα επίθεση ΔΗΣΥ σε Χριστοδουλίδη-«Παρουσίασε κλεμμένο κείμενο και κλεμμένες ιδέες»

  18/05/2022 10:38

Νέα επίθεση στον Νίκο Χριστοδουλίδη εξαπέλυσε ο Δημοκρατικός Συναγερμός, με αφορμή την εξαγγελία της υποψηφιότητάς του. Τον κατηγόρησε εκ νέου για λογοκλοπή, τονίζοντας πως εγείρεται ζήτημα πολιτικό, ηθικό και δεοντολογικό.

Όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της παράταξης, Ευθύμιος Δίπλαρος, «ο κ. Χριστοδουλίδης δήλωσε πως εδώ και ένα χρόνο οργώνει την Κύπρο και κάνει διάλογο προκειμένου να διαμορφώσει το όραμά του. Και όμως στην πρώτη του εμφάνιση, παρουσιάστηκε με κλεμμένο κείμενο και κλεμμένες ιδέες. Εκφράστηκε με εκτεταμένη λογοκλοπή από την εξαγγελία Κασουλίδη το 2008», είπε.

Πρόσθεσε ότι πρόκειται για «πράξη που εγείρει ένα ζήτημα βαθιά πολιτικό, ηθικό και δεοντολογικό και που πρέπει ο ίδιος να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Ήμουν μέλος της Κυβέρνησης, δεν ήταν διεφθαρμένη»-Πώς απαντά ο Χριστοδουλίδης για το copy paste

Η νέα επίθεση εμπίπτει σε μία ευρύτερη εκστρατεία που εξαπέλυσε ο ΔΗΣΥ κατά του υποψηφίου, από την πρώτη στιγμή της εξαγγελίας του, η οποία αποσκοπεί αφενός στην αποδόμηση της ανεξαρτησίας της υποψηφιότητάς του και αφετέρου στο να περιορίσει τις θετικές εντυπώσεις που έχει ο κ. Χριστοδουλίδης ανάμεσα στους Συναγερμικούς.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά τον σάλο που ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις ατάκες του κ. Χριστοδουλίδη, οι οποίες επαναλάμβαναν τα λόγια του κ. Κασουλίδη, ο υποψήφιος προχώρησε στη διακοπή της συνεργασίας του με τον Ελλαδίτη επικοινωνιολόγο Γιώργο Φλέσσα.

Ακολούθως, σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης έστειλε το μήνυμα πως «ο μόνος τρόπος να μην κάνεις λάθη είναι να μην κάνεις τίποτα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας