Τετάρτη 5 Οκτ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Απαντά στον Αβέρωφ με ερώτημα ο Νικόλας-«Εάν σε στηρίζαμε θα ήσουν υποψήφιος του ΔΗΚΟ;»

  16/05/2022 09:54
Απαντά στον Αβέρωφ με ερώτημα ο Νικόλας-«Εάν σε στηρίζαμε θα ήσουν υποψήφιος του ΔΗΚΟ;»

Απαντά στον Αβέρωφ με ερώτημα ο Νικόλας-«Εάν σε στηρίζαμε θα ήσουν υποψήφιος του ΔΗΚΟ;»

  16/05/2022 09:54

Με ένα ερώτημα απαντά στις υποδείξεις του Δημοκρατικού Συναγερμού, ότι εάν ο Χριστοδουλίδης στηριχθεί από το ΔΗΚΟ, θα είναι υποψήφιος του ΔΗΚΟ, απάνντησε ο Νικόλας Παπαδόπουλος. Ο κ. Παπαδόπουλος διερωτήθηκε εάν τελικά το κόμμα του αποφασίσει να στηρίξει τον Αβέρωφ Νεοφύτου, τότε αυτό θα μετατρέψει τον κ. Νεοφύτου σε υποψήφιο του ΔΗΚΟ.   

Οι εξελίξεις στο ΔΗΚΟ πάντως αναμένεται να τρέξουν τις δύο επόμενες εβδομάδες, αφού πέραν από τον εσωκομματικό διάλογο που συνεχίζεται, αναμένεται να υπάρξουν και συναντήσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων θα διαμορφωθεί η τελική πρόταση που θα τεθεί ενώπιον των συλλογικών οργάνων του κόμματος. 

Σύμφωνα με τον Νικόλα Παπαδόπουλο, ο οποίος μίλησε στο ραδιόφωνο του Πολίτη, υπήρξαν τις τελευταίες ημέρες ανεπίσημες επαφές με υποψηφίους, ενώ θα υπάρξουν και νέες κατά τη διάρκεια αυτής της εβοδμάδες, ωστόσο την ίδια ώρα δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο της αυτόνομης καθόδου. 

Απαντώντας στις επιθέσεις των τελευταίων ημερών, που είχαν κυρίως αποδέκτη τον Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά τα σκάγια έπιαναν και το ΔΗΚΟ, ο Νικόλας Παπαδόπουλος έκανε λόγο για άγχος και αγωνία εκ μέρους του ΔΗΣΥ για να χαρακτηρίσουν τον κ. Χριστοδουλίδη υποψήφιο του ΔΗΚΟ. Παράλληλα υπέδειξε πως αυτό που έχει σημασία είναι οι πολιτικές θέσεις, όμως επεισήμανε, έχει σημασία και η προϊστορία του κάθενος. 

«Η κυπριακή κοινωνία γνωρίζει ποιος είναι ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ποιος είναι ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπήρχαν στιγμές που διαφωνήσαμε είτε με τον κ. Νεοφύτου, είτε με τον κ. Χριστοδουλίδη, αλλά υπήρχαν και περιπτώσεις  που συμφωνήσαμε με τον ένα ή τον άλλο. Η εκλογική βάση του ΔΗΚΟ δεν θεωρεί ότι ο κ. Νεοφύτου μπορεί να είναι υποψήφιος που μπορούμε να στηρίξουμε. Σημασία έχει το πως θα αλλάξουν τα πράγματα και πως θα πετύχουμε την αλλαγή, και θέλουμε να ακούσουμε ποιες είναι οι προτάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας