Δευτέρα 4 Ιουλ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Περνά κατευθείαν στην επίθεση ο ΔΗΣΥ-«Υπεραγορά συνθημάτων η εξαγγελία Χριστοδουλίδη»

  12/05/2022 12:36
Περνά κατευθείαν στην επίθεση ο ΔΗΣΥ-«Υπεραγορά συνθημάτων η εξαγγελία Χριστοδουλίδη»

Περνά κατευθείαν στην επίθεση ο ΔΗΣΥ-«Υπεραγορά συνθημάτων η εξαγγελία Χριστοδουλίδη»

  12/05/2022 12:36

Μετωπική επίθεση εναντίον του Νίκου Χριστοδουλίδη που λίγο νωρίτερα σήμερα εξήγγειλε την υποψηφιότητα του, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού. Δημήτρης Δημητρίου. Ο κ. Δημητρίου κατηγόρησε τον Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι, «αποφάσισε να σταθεί απέναντι στην παράταξη που τον ανέδειξε. Απέναντι στην οικογένεια που τον εμπιστεύτηκε».  

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει ο κ. Δημητρίου, «,εταπηδά και επισήμως στην αντιπολίτευση. Στέκεται ενάντια στην κυβέρνηση που τον τίμησε, συμπορευόμενος με όσους λυσσαλέα την πολεμούν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η νέα συνταγή, τα μηνύματα συστράτευσης και το όραμα Χριστοδουλίδη

Σχολιάσοντας την εξαγγελια του, σημειώνει ότι, «μίλησε για μισή ώρα και το μόνο που ακούσαμε ήταν μια υπεραγορά ευχών και συνθημάτων. Δεν βρήκε μια λέξη να πει για το έργο της κυβέρνησης Αναστασιάδη. Ένα μόνο τον ενδιέφερε να τονίσει: ότι δεν θα ιδρύσει κόμμα, όπως προφανώς συμφώνησε με το ΔΗΚΟ».  

«Οι πολίτες επιβεβαίωσαν και σήμερα ότι μόνο ο Δημοκρατικός Συναγερμός και ο Αβέρωφ Νεοφύτου έχουν το σχέδιο και μπορούν να οδηγήσουν τη χώρα μπροστά με ασφάλεια και σταθερότητα», κατέληξε ο Δημήτρης Δημητρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επίσημα υποψήφιος ο Χριστοδουλίδης-«Οι συνταγές του παρελθόντος δεν αποδίδουν»

Δεν άργησε να αντιδράσει στην επίσημη εξαγγελία της υποψηφιότητας Νίκου Χριστοδουλίδη, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ και επίσης υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος επίσης πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση, χαρακτηρίζοντας τον ως υποψήφιο της αντιπολίτευσης. 

Όπως σημείωσε ο κ. Νεοφύτου, «για εμάς η εξαγγελία δεν είναι είδηση. Ο κ. Χριστοδουλίδης εδώ και μήνες έχει εγκαταλείψει τη συλλογική προσπάθεια. Είναι πλέον η ώρα ως υποψήφιος της αντιπολίτευσης να εξηγήσει γιατί θέλει να ανατρέψει τη σωστή πορεία της χώρας. Εμείς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την Κύπρο του αύριο». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η πρώτη αντίδραση Αβέρωφ μετά την εξαγγελία Χριστοδουλίδη-«Υποψήφιος της αντιπολίτευσης»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας