Πέμπτη 11 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Πώς σχολιάζει ο Ηλιάδης τον εκλεκτό του ΑΚΕΛ για τις Προεδρικές

  09/05/2022 15:50
Πώς σχολιάζει ο Ηλιάδης τον εκλεκτό του ΑΚΕΛ για τις Προεδρικές

Πώς σχολιάζει ο Ηλιάδης τον εκλεκτό του ΑΚΕΛ για τις Προεδρικές

  09/05/2022 15:50

Πλήγμα στις προσπάθειες για επίτευξη της μέγιστης δυνατής συνεργασίας των δυνάμεων της αντιπολίτευσης στις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές αποτελεί η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ να προχωρήσει στην υιοθέτηση της υποψηφιότητας Ανδρέα Μαυρογιάννη, εκτιμά ο ανεξάρτητος υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Μάριος Ηλιάδης.  

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι "δεν είναι θέμα προσώπου αλλά ευρύτερου χειρισμού" προσθέτοντας ότι "δεδομένου ότι τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν έχουν προχωρήσει ακόμα στην λήψη τελικών αποφάσεων είναι προφανές, ότι υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα περιθώρια περεταίρω διαβουλεύσεων".

Ως εκ τούτου, συνεχίζει, "ένας νέος διάλογος προς αυτή την κατεύθυνση, χωρίς τετελεσμένα και προειλημμένες αποφάσεις, αποτελεί υποχρέωση όλων μας, όσων οραματιζόμαστε μία νέα Κύπρο με μία νέα διακυβέρνηση που να έχει στο επίκεντρο της τον πολίτη, το ξερίζωμα της διαφθοράς και της αναξιοκρατίας και την πολυπόθητη επανένωση της πατρίδας μας".

Όπως αναφέρει ο Μάριος Ηλιάδης, "η προσωπική μου ενωτική υποψηφιότητα, που τέθηκε εξαρχής για να εξυπηρετήσει αυτό τον στόχο, παραμένει στην διάθεση του κυπριακού λαού καθώς και των κομμάτων της αντιπολίτευσης".

"Τα κόμματα της αντιπολίτευσης επαναλαμβάνω ότι μπορούν ακόμα και οφείλουν, να πορευτούν στις εκλογές ενωμένα και με ένα υποψήφιο κοινής αποδοχής και ενισχυμένης εκλεξιμότητας, γιατί μόνο έτσι θα διασφαλισθεί ο τερματισμός της παρούσας διακυβέρνησης", καταλήγει ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Πηγή: KYΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας