Με συγγενείς και φίλους οι υποψήφιοι πριν την μάχη του πρώτου γύρου (pics)

Στιγμές χαλάρωσης με αγαπημένα τους πρόσωπα απολαμβάνουν σήμερα οι Υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας λίγο πριν τις Προεδρικές Εκλογές.

O ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, συναντήθηκε το πρωί με στενούς, προσωπικούς και οικογενειακούς του φίλους σε καφετέρια στο κέντρο της Λευκωσίας, ενώ το μεσημέρι συνέφαγε με την οικογένεια του.

«Είναι μια όμορφη, ηλιόλουστη μέρα και είμαι βέβαιος ότι αύριο θα είναι ακόμα καλύτερη. Είναι λίγο παράξενο Σάββατο πρωί να κάθεσαι με φίλους, να πίνεις καφέ, να συζητάς. Ήταν μια μακρά και ωφέλιμη προεκλογική εκστρατεία και τώρα είναι η ώρα των πολιτών.

 Αύριο, είναι μέρα γιορτής για τη Δημοκρατία» δήλωσε ο κ. Χριστοδουλίδης.

Ερωτηθείς για το αυριανό του πρόγραμμα, ανέφερε ότι το πρωί θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στη Γεροσκήπου, ακολούθως θα μεταβεί στη Λεμεσό πριν καταλήξει στη Λευκωσία όπου μαζί με τους συνεργάτες του θα παρακολουθήσει τα εκλογικά αποτελέσματα στο πολιτικό του γραφείο.

 

 

Στη Λήδρας ο Μαυρογιάννης

Κάλεσμα προς τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, απηύθυνε σήμερα ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, λίγες μόνο ώρες πριν από τη μεγάλη μέρα των Προεδρικών εκλογών.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης μαζί με τα παιδιά του, Διομήδη και Αθηνά Μαυρογιάννη, όπως επίσης συνεργάτες και υποστηρικτές της υποψηφιότητας του, βρέθηκε σήμερα στην οδό Λήδρας.

Εκεί ο Ανδρέας Μαυρογιάννης συνομίλησε με περαστικούς, ενώ παράλληλα είχε την ευκαιρία να περάσει χρόνο με τους συνεργάτες και τις συνεργάτιδες του, που βρίσκονταν στο πλευρό του κατά την προεκλογική περίοδο, σε ένα χαλαρό κλίμα.

Σε δηλώσεις που προέβη στο πλαίσιο της περιήγησής του, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης ανέφερε πως με το τέλος μίας μακράς, επίπονης και δύσκολης προεκλογικής εκστρατείας, η σημερινή μέρα, είναι μέρα χαλάρωσης και βόλτας στην παλιά Λευκωσία.  

«Είναι μέρα να κάτσουμε ως φίλοι να πιούμε ένα καφέ και να κουβεντιάσουμε. Ελπίζουμε ότι οι διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη θα κυλίσουν ομαλά», δήλωσε.

Κλείνοντας απηύθυνε κάλεσμα προς τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν.

«Καλούμε τον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες και να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα γιατί η δημοκρατία έχει ανάγκη την συμμετοχή των πολιτών».

Σε ταβέρνα στη Λεμεσό ο Αβέρωφ

Ο υποψήφιος για την προεδρία και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου,  απόλαυσε το φαγητό του με τη σύζυγο του σε γνωστή ταβέρνα της Λεμεσού.

 

 

Δειτε Επισης

Τήρηση διεθνούς δικαίου ζητά η Αννίτα με αφορμή την Ημέρα Γενοκτονίας Αρμενίων
Πρόεδρος: Η αντιμετώπιση προκλήσεων στην ενέργεια ο μεγάλος στόχος για ανταγωνιστικότητα οικονομίας
Κ. Ιωάννου: Το μεταναστευτικό είναι εδώ για να μείνει και έχει πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές προεκτάσεις
Η Κύπρος μεταξύ των θεμάτων που συζήτησαν με Ερντογάν και Στάινμαϊερ
Υποβάλλονται την Πέμπτη οι υποψηφιότητες για Δημοτικές Εκλογές και ΕΟΑ
Κ. Χατζηγιάννης: Οργανώσεις της κοινωνίας πολιτών και Κοινοβούλια έχουν σημαντική συμβολή σε περιόδους συγκρούσεων
Με πακέτο προτάσεων Νόμου που ετοίμασε ο Ελεγκτής, θέλει να δώσει λύση στο θέμα των πολλαπλών συντάξεων η αντιπολίτευση
Με προτείνοντες Κούσιο και Ηλιοφώτου καταθέτει την υποψηφιότητα του ο Χρίστος Τσίγκης
Ούρσουλα στην τελετή στο ΕΚ για 20χρονα διεύρυνσης-«Ηγετική η θέση της Κύπρου για τη βοήθεια προς τη Γάζα»
Αρχίζει διαδικασία επί παραβάσει κατά της Κύπρου η Κομισιόν-Δεν εφάρμοσε κανόνες της ΕΕ για καταπολέμηση της απάτης