Συνθήματα νίκης από το επιτελείο Αβέρωφ-«Δεν χωράνε πειραματισμοί ή τιμωρίες»

«Η ελεύθερη Αμμόχωστος, η Λάρνακα, η Πάφος και η Λεμεσός, έδωσαν το σύνθημα για τη μεγάλη νίκη του Αβέρωφ Νεοφύτου και του Δημοκρατικού Συναγερμού στις επερχόμενες εκλογές της Κυριακής», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, διαμορφώνοντας εικόνα αυξανόμενης δυναμικής του προέδρου του κόμματος, ενόψει του ραντεβού με την κάλπη την Κυριακή.

Τόνισε πως «ένα μήνυμα προκύπτει από την κοινωνία και τον κόσμο του Δημοκρατικού Συναγερμού και είναι ενιαίο και συμπαγές. Μπορούμε να στηρίξουμε τη μεσαία τάξη και τους συνανθρώπους που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Να στηρίξουμε τους νέους να ξεκινήσουν τη δική τους οικογένεια και τη δική τους επιχείρηση. Μπορούμε με την ικανή ηγεσία του Αβέρωφ Νεοφύτου να πάμε την Κύπρο μας ακόμη πιο μπροστά».

«Αυτές είναι οι καλύτερες μέρες που μας περιμένουν και μπορούμε ο καθένας από την πλευρά του να δώσει όλες του τις δυνάμεις να γίνουν οι καλύτερες μέρες πραγματικότητα. Με τον Δημοκρατικό Συναγερμό και τον Αβέρωφ Νεοφύτου», κατέληξε ο κ. Δημητρίου.

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος του επιτελείου, Τζώρτζια Κωνσταντίνου Παναγιώτου, υπογράμμισε πως «αυτή την Κυριακή γίνεται το πρώτο βήμα για να αποκτήσει η Κύπρος μια νέα ισχυρή, σταθερή και αξιόπιστη διακυβέρνηση».

Προβαίνοντας σε παραδοχές, η εκπρόσωπος του Αβέρωφ Νεοφύτου σημείωσε πως «αντιλαμβανόμαστε ότι σε μια δεκαετή, δύσκολη πορεία έγιναν σφάλματα. Παραλείψεις που προκάλεσαν απογοήτευση. Η χώρα ήταν εν μέσω πολλαπλών κρίσεων και οι αποφάσεις δεν ήταν πάντα εύκολες. Πρώτιστο μέλημά μας ήταν η σταθερή πορεία της χώρας χωρίς να διακινδυνεύσουμε το μέλλον των επόμενων γενεών και χωρίς να βυθιζόμαστε σε λαϊκισμό και μικροπολιτικές τακτικές».

Όλη αυτή την περίοδο τα μηνύματα στάλθηκαν και κυρίως λήφθηκαν πάρα πολύ σοβαρά υπόψιν μας τόσο μέσα από τις δημοσκοπήσεις όσο και μέσα από το διαρκή και ειλικρινή διάλογο που έχουμε με τους πολίτες. Όπως λαμβάνουμε τα μηνύματά τους όλα αυτά τα χρόνια με σεβασμό και ύψιστη ευθύνη, πρόσθεσε.

«Αυτή την Κυριακή στεκόμαστε μπροστά στην κάλπη με το μέλλον του νησιού στα χέρια μας. Στις προεδρικές δεν υπάρχει χαλαρή ή χαμένη ψήφος. Δεν χωράνε πειραματισμοί ή τιμωρίες. Ούτε εκπλήξεις πίσω από την κουρτίνα. Αυτός που θα σταλεί στο Προεδρικό θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα σοβαρά ζητήματα της καθημερινότητας των πολιτών, το άλυτο εθνικό μας θέμα και μία μεγάλη παγκόσμια οικονομική κρίση. Και πρέπει να είναι κάποιος με ξεκάθαρο πλάνο, εμπειρία, ικανότητα και τους κατάλληλους ανθρώπους να κυβερνήσει. Κι αυτός είναι ο Αβέρωφ Νεοφύτου», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

 

Δειτε Επισης

Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου-Προκάλεσε τη φωτιά μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στο αντίθετο ρεύμα στον αυτοκινητόδρομο
Πιθανόν από ρίψη πυροτεχνημάτων προκλήθηκε η φωτιά σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο
Υποβάλλονται οι υποψηφιότητες για δημοτικές εκλογές και ΕΟΑ
ΗΠΑ για τον ανθρωπιστικό διάδρομο-«Σε ετοιμότητα τα σκάφη να ξεκινήσουν όταν δοθεί η εντολή»
ΟΗΕ: Ο θαλάσσιος διάδρομος μέσω της Κύπρου βοήθησε, αλλά δεν αρκεί για την παράδοση μέσω ξηράς
Χειροπέδες σε 18χρονο που εντοπίστηκε ένα κιλό κάνναβης στην κατοχή του (pics)
«Όταν δεν υπάρχει ένα σύστημα που θα φοβάται ο πολίτης να διαπράξει ένα έγκλημα, γιατί να μην το κάνει;»
Πώς τοποθετούνται οι συνταξιούχοι για το πασχαλινό επίδομα-«Ούτε οι μισοί δεν θα το πάρουν»
Δίνει μάχη με το χρόνο το ΥΠΑΝ για αντιμετώπιση της παραβατικότητας στα σχολεία-Οι δύο δράσεις στα σκαριά