Αισιόδοξος λίγο πριν το άνοιγμα της κάλπης ο Αβέρωφ-«Νιώθω αυτοπεποίθηση, νιώθω σιγουριά»

Αυτοπεποίθηση και σιγουριά, πως μπορούμε αυτό τον τόπο όχι μόνο να διατηρηθεί σε τροχιά σταθερότητας, προοπτικής και ασφάλειας αλλά να τον απογειώσουμε, εκφράζει με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου.   

Σε δήλωση του ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ αναφέρει πως «έμειναν μερικές μέρες πριν ο κόσμος πάει να εξασκήσει το ευλογημένο δικαίωμα της ψήφου του. Νιώθω αυτοπεποίθηση, νιώθω σιγουριά πως μπορούμε αυτό τον τόπο όχι μόνο να διατηρηθεί σε τροχιά σταθερότητας, προοπτικής και ασφάλειας αλλά να απογειώσουμε αυτό τον τόπο, ν’ ανοίξουν τα φτερά τους και οι νέοι μας και η μεσαία τάξη και όλοι οι Κύπριοι να είναι αυτόνομοι και ανεξάρτητοι. Με οικογένεια που να στηρίζεται με πολιτικές από το κράτος και δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκα τα πράγματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χείμαρρος ο ΠτΔ-Οι θεμέλιοι λίθοι, η ταφόπλακα και αυτοί που πάνε με την όπισθεν

Και πρόσθεσε: «Για να έχουμε μια δυνατή οικονομία και κοινωνική συνοχή χρειάζεται πρώτον, απλόχερα να δίνουμε κίνητρα για τις επενδύσεις αλλά και την προσέλκυση επιπρόσθετων ξένων επενδύσεων. Δεύτερον, με δυνατή οικονομία να στηρίζουμε τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες ούτως ώστε καμιά απ’ αυτές να μην είναι κάτω από το όριο της φτώχειας και παράλληλα κοινωνική δικαιοσύνη με ελάφρυνση των φορολογικών βαρών στη μεσαία τάξη».

Ζούμε, συνέχισε ο Αβέρωφ Νεοφύτου, «σε ένα παράδεισο με ωραίους και υπέροχους ανθρώπους και χρειάζεται να προσθέσουμε στις υφιστάμενες πολιτικές μας και το νέο όραμα για τον τόπο μας. Να κάνουμε τη χώρα μας των ΑΑΑ και να ενισχύσουμε δύο σημαντικούς τομείς που θα απογειώσουν ακόμα παραπέρα την οικονομία του τόπου μας και τις προοπτικές των ανθρώπων μας. Να κάνουμε τη χώρα μας τεχνολογικό κέντρο και να την καταστήσουμε κέντρο παροχής υψηλής ποιότητας ιατρικών υπηρεσιών».

«Τότε να δείτε πως αυξάνεται και το ακαθάριστο εθνικό προϊόν, πόσο αυξάνονται και οι μισθοί και οι συνθήκες των εργαζομένων. Μπορούμε, θα τα καταφέρουμε, πλησιάζει η ώρα», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τελική προεκλογική συγκέντρωση για Αβέρωφ-«Στόχος η πρωτιά και η Προεδρία»

Δειτε Επισης

Επιδιώκει συνάντηση με Ερντογάν για το Κυπριακό ο Εσθονός Πρόεδρος
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα για επιτόπια αυτοψία στο ΚΣΕΔ για το Αμάλθεια
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές