Συστάσεις προς τους εκλογείς που θα ψηφίσουν στην Ύπατη Αρμοστεία στο Λονδίνο

Συστάσεις για τον τρόπο μετακίνησής τους προς τους 1.465 εκλογείς που έχουν εγγραφεί για να ψηφίσουν την Κυριακή στα τρία εκλογικά τμήματα που θα στεγάζει το κτίριο της Υπάτης Αρμοστείας στο κεντρικό Λονδίνο απευθύνει η διπλωματική αποστολή της Κύπρου. 

Αιτία για τις ειδικές συστάσεις είναι η διεξαγωγή αγώνα δρόμου αντοχής 10 χιλιομέτρων στις 5 Φεβρουαρίου στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας, με σκοπό τη συλλογή δωρεών για την αντικαρκινική έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πάνω από 3,5 χιλιάδες οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι στα εκλογικά κέντρα της Βρετανίας

Τα ειδικά μέτρα για την κούρσα με την ονομασία ‘Cancer Research UK London Winter Run’, προβλέπουν πως οι δρόμοι που περικλείουν το κτίριο της Υπάτης Αρμοστείας γενικά δε θα είναι προσβάσιμοι για οχήματα από πολύ νωρίς το πρωί της Κυριακής έως τουλάχιστον τις 2 το απόγευμα τοπική.

Σημειώνεται ότι η εκλογική διαδικασία στη Βρετανία για τους εγγεγραμμένους Κύπριους πολίτες θα αρχίσει στις 8 το πρωί τοπική και θα διαρκέσει ως τις 4 το απόγευμα, με ημίωρο διάλειμμα στις 12 το μεσημέρι.

Ως εκ τούτου, παρακαλούνται οι εκλογείς που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στην Ύπατη Αρμοστεία να χρησιμοποιήσουν τους πλησιέστερους σταθμούς του υπογείου σιδηρόδρομου, δηλαδή τους Piccadilly Circus και Green Park.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι η προσέλευση στην Ύπατη Αρμοστεία με αυτοκίνητο θα είναι δυνατή για άτομα με κινητικά προβλήματα, κυοφορούσες γυναίκες και ηλικιωμένους, μέσω της Duke Street και της Jermyn Street, όπου θα βρίσκονται επόπτες που θα επιτρέπουν τη δίοδο οχημάτων, κατόπιν επίδειξης ταυτότητας και εκλογικού βιβλιάριου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Δειτε Επισης

Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές
Πράσινο Βουλής για αλλαγές στις εκλογικές διατάξεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Δείχνει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω της διχοτόμησης η έκθεση των ΗΕ-Υποδείξεις για τα οδοφράγματα
«Δεν έδωσε άδεια Ευρωπαϊκός οργανισμός για ηλεκτρική διασύνδεση Τουρκίας-ψευδοκράτους»
Κατηγορεί ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ για λαϊκισμό το ΔΗΚΟ στον απόηχο των αντιδράσεων για τα μέτρα