Μηνύματα νίκης στέλνει στους Συναγερμικούς ο ΔΗΣΥ-«Να κλείσουμε τ’ αυτιά στις Σειρήνες»

Μηνύματα νίκης προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ στέλνει η παράταξη αλλά και το επιτελείο του Αβέρωφ Νεοφύτου. «Η εξέλιξη και η ανάπτυξη έχει ονοματεπώνυμο. Αβέρωφ Νεοφύτου και Δημοκρατικός Συναγερμός», τόνισε η παράταξη, υπογραμμίζοντας την ανάγκη ενίσχυσης της προσπάθειας από όλους. Την ίδια στιγμή, το περιβάλλον του Αβέρωφ Νεοφύτου δεν παρέλειψε να στρέψει τις βολές του για άλλη μία φορά και προς τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

«Ενθουσιασμός, αυτοπεποίθηση και πίστη για τη νίκη. Αυτά εισπράττουμε από σας, από την κοινωνία, από τους συναγερμικούς τις τελευταίες μέρες. Και το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε στα μέλη και στους ψηφοφόρους του Δημοκρατικού Συναγερμού, μα και σε όλους τους πολίτες, είναι σαφές», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου.

«Οι καλύτερες μέρες που όλοι θέλουμε, για μας και τα παιδιά μας, χρειάζονται τη σφραγίδα του Δημοκρατικού Συναγερμού. Η σταθερότητα και η σιγουριά που σήμερα νιώθουμε χρειάζεται να διασφαλιστεί και για τα επόμενα χρόνια. Η εξέλιξη και η ανάπτυξη έχει ονοματεπώνυμο. Αβέρωφ Νεοφύτου και Δημοκρατικός Συναγερμός», τόνισε.

«Χρειάζεται ενίσχυση αυτής της προσπάθειας από όλους. Ο καθένας και η κάθε μία μπορούμε να προσθέσουμε σε αυτό τον αγώνα για να συνεχίσουμε μακριά από πειραματισμούς και ρίσκα.  Μαζί θα συνεχίσουμε. Για τις καλύτερες μέρες. Με τον Δημοκρατικό Συναγερμό και τον Αβέρωφ Νεοφύτου», υπέδειξε.

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος του επιτελείου Νεοφύτου, Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου, επεσήμανε πως έχουν απομείνει λίγα εικοσιτετράωρα για τη διεξαγωγή των εκλογών. Όλοι οι πολίτες πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη μας απέναντι στο μέλλον της πατρίδας μας και των παιδιών μας.

«Πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά στις Σειρήνες και το αόριστα όμορφο αλλά επικίνδυνα παραπλανητικό τραγούδι τους. Ο Αβέρωφ Νεοφύτου είναι ο μόνος που μπορεί  να εγγυηθεί τη σταθερότητα τις δύσκολες μέρες που έρχονται», τόνισε. «Στην κρίση, θέλουμε στο τιμόνι τον κύριο «δεν συμφωνώ αλλά ούτε και διαφωνώ» ή κάποιον που δεν φοβάται να πάρει δύσκολες και ρηξικέλευθες αλλά αποτελεσματικές αποφάσεις; Θέλουμε κάποιον που βγάζει λαγούς από το καπέλο ή έναν αληθινό ηγέτη με πραγματικό, ρεαλιστικό πρόγραμμα, χωρίς τρικ και μαγικά κόλπα;», διερωτήθηκε.

«Η ψήφος είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και πρέπει να πάει στον ηγέτη που θα την πάρει και θα την απογειώσει, θα την κάνει κινητήριο δύναμη του έργου που θα δημιουργήσει με τη συμβολή των πολιτών», ανέφερε η εκπρόσωπος του προέδρου του ΔΗΣΥ. «Κι αυτός ο ηγέτης είναι ξεκάθαρα ο Αβέρωφ Νεοφύτου. Τα πειράματα τα αφήνουμε στην επιστήμη. Στην πολιτική μετρούν η συνέπεια, η σταθερότητα και η ασφάλεια. Και μόνο ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί να τα εγγυηθεί», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Θλίψη Υφ. Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού
Χάος στα αεροδρόμια της Βρετανίας, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος-Ατελείωτες ουρές
Θετική η Επ. Υγείας για επέκταση κρατικής χορηγίας ΟΚΥπΥ
Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων
Υπεψηφίστηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ-Δυσφορία Βουλής για καθυστέρηση
Δέσμευση Βουλής για εξεύρεση βιώσιμων πολιτικών για καλύτερες συνθήκες εργασίας
Κλειστά την 1η Μαΐου όλα τα Γενικά Καταστήματα-Οι οδηγίες του Υπουργείου Εργασίας
Ανακαλούνται όλες οι άδειες που έχουν εκδοθεί για χρήση πυροτεχνημάτων μετά τη φωτιά που ξέσπασε
Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος