Πυρά Αχιλλέα κατά Χριστοδουλίδη για τις κάρτες 350 ευρώ-«Δεν έχει θέση ο φθηνός λαϊκισμός»

Στη δική του εκλογική προσπάθεια δεν έχει θέση η δημαγωγία και ο φθηνός λαϊκισμός, αλλά μόνο οι εφικτές λύσεις για να κάνουμε την Κύπρο καλύτερη - Το Τίμιο Κράτος, την Ανάπτυξη με Ορίζοντα το 2035 και την επίλυση του Kυπριακού, δήλωσε σήμερα ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αχιλλέας Δημητριάδης.

Οπως είπε, την τελευταία εβδομάδα των εκλογών ο υποψήφιος για την προεδρία Νίκος Χριστοδουλίδης κάνει άλλη μια 'επίδειξη φθηνής δημαγωγίας και ανευθυνότητας'  μοιράζοντας "προπληρωμένες κάρτες των 350 ευρώ για τους νέους, δήθεν για «προαγωγή του πνεύματος»,  προφανώς για να ψηφοθηρήσει λίγο πριν από την κάλπη, έτσι χωρίς στόχευση και χωρίς εισοδηματικά κριτήρια.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης διεξάγει για μήνες προεκλογική εκστρατεία με υποσχέσεις για όλους και τώρα στρέφεται ξανά στα προσφιλή του πυροτεχνήματα. Στο φινάλε ακολουθεί τον Αβέρωφ Νεοφύτου στην κούρσα της δημαγωγίας για το ποιος από τους δύο εμπαίζει περισσότερο τους πολίτες, αναφέρει ο κ. Δημητριάδης και συνεχίζει ότι έχουν ξεχάσει ότι και δυο ήταν ουσιαστικά αυτοί που συναποφάσιζαν για τις κυβερνητικές πολιτικές για 10 χρόνια και τώρα 7 μέρες πριν τις εκλογές ξαφνικά μοιράζουν λεφτά αβέρτα, όπως είπε.

Ο κ. Δημητριάδης πρόσθεσε ότι αυτό το δρόμο της ανευθυνότητας δεν θα τον ακολουθήσει, και κάλεσε τους πολίτες να μελετήσουν τις λύσεις του στην ιστοσελίδα www.achilleas.eu.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές
Πράσινο Βουλής για αλλαγές στις εκλογικές διατάξεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Δείχνει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω της διχοτόμησης η έκθεση των ΗΕ-Υποδείξεις για τα οδοφράγματα
«Δεν έδωσε άδεια Ευρωπαϊκός οργανισμός για ηλεκτρική διασύνδεση Τουρκίας-ψευδοκράτους»
Κατηγορεί ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ για λαϊκισμό το ΔΗΚΟ στον απόηχο των αντιδράσεων για τα μέτρα