Δευτέρα 30 Ιαν, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Νίκος Χριστοδουλίδης: Θα ενισχύσουμε το ΓεΣΥ

  24/01/2023 17:07
Νίκος Χριστοδουλίδης: Θα ενισχύσουμε το ΓεΣΥ

Νίκος Χριστοδουλίδης: Θα ενισχύσουμε το ΓεΣΥ

  24/01/2023 17:07

Τις δυνατότητες, τις προοπτικές, καθώς και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και το Μακάρειο Νοσοκομείο, είχε τη δυνατότητα σήμερα να διαπιστώσει από κοντά κατά την διάρκεια επίσκεψής του και στα δύο κρατικά νοσηλευτήρια ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανέφερε πως "θα ενισχύσουμε και θα αναβαθμίσουμε το ΓεΣΥ".

Σύμφωνα με ανακοίνωση του επιτελείου του, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ. Χριστοδουλίδης, ο οποίος συνοδευόταν από τους γιατρούς, Σάββα Καδή, Χρίστο Γεωργιάδη, Πόπη Τούμπα και Αριστοτέλη Αναγνώστη, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει σε βάθος απόψεις για την πορεία της αυτονόμησης των δημοσίων νοσηλευτηρίων του ΓεΣΥ με την ηγεσία του ΟΚΥπΥ, τους διευθυντές των δύο νοσοκομείων, ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης είπε πως "από την πρώτη στιγμή ήμουν ένθερμος υποστηρικτής του ΓεΣΥ με τη συγκεκριμένη φιλοσοφία, χωρίς αμφιταλαντεύσεις και θα παραμείνω και εφόσον εκλεγώ». Πρόσθεσε ότι «θα ενισχύσουμε το ΓεΣΥ και θα το αναβαθμίσουμε με μοναδικό στόχο να ενισχύσουμε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών».

«Είναι πολύ σημαντικό», είπε ο κ. Χριστοδουλίδης,  «να γίνει το γρηγορότερο η αυτονόμηση των νοσοκομείων, διότι αποτελεί έναν από τους πυλώνες επιτυχίας του ΓεΣΥ».

Ειδικά στο Μακάρειο νοσοκομείο ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, ενημερώθηκε λεπτομερώς για τις δυνατότητες που έχει και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει, καθώς και για την προοπτική επέκτασης και αναβάθμισης των κτιριακών εγκαταστάσεων και τεχνολογικών μέσων που διαθέτει, μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας