Ενοχλημένος με τον Νικόλα ο ΔΗΣΥ-«Ο Μάκης δεν ήταν η πιο χαμηλή σας στιγμή»

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, βρέθηκε στο στόχαστρο του ΔΗΣΥ, με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος να καταγγέλλει πως «η υποκρισία ξεπέρασε κάθε όριο». Η ενόχληση του κόμματος προέκυψε από δήλωση που είχε κάνει ο κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος έθεσε δίλημμα ενώπιον των ψηφοφόρων και δη των Συναγερμικών, μεταξύ της εκλογής Χριστοδουλίδη και μεταξύ της επικράτησης του ΑΚΕΛ.

«Στους φίλους της δεξιάς, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: σε αυτές τις εκλογές η επιλογή θα είναι είτε ΑΚΕΛ είτε Νίκος Χριστοδουλίδης. Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση του Νίκου Χριστοδουλίδη θα αγκαλιάζει πολλές τάσεις της κοινωνίας, εκφράζοντας και τις κοινωνικές αξίες της αριστεράς», ανέφερε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ.

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Δημητρίου, «ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος διαισθανόμενος προφανώς την άνοδο του Αβέρωφ Νεοφύτου, επέλεξε σήμερα να απευθυνθεί στους Συναγερμικούς θέτοντας το δήθεν δίλημμα ΑΚΕΛ ή Νίκος Χριστοδουλίδης».

Αυτά από τον Νικόλα Παπαδόπουλο που το 2008 πρωτοστάτησε υπέρ του Δημήτρη Χριστόφια, σχολίασε. Που συμπορεύτηκε με το ΑΚΕΛ στη μηδενιστική αντιπολίτευση, που άφησε τη χώρα χωρίς προϋπολογισμό και που για μήνες προσπαθούσε να τα βρει με το ΑΚΕΛ για να αποκλείσει - όπως έλεγε-  τον Δημοκρατικό Συναγερμό, πρόσθεσε.

«Η υποκρισία ξεπέρασε κάθε όριο. Και η δική μας απάντηση είναι ξεκάθαρη: Οι Κύπριοι πολίτες, και ιδιαίτερα οι φίλοι του Δημοκρατικού  Συναγερμού θα δώσουν και αυτή τη φορά τη δύναμη στην παράταξη μας, θα δώσουν την εντολή στον Αβέρωφ Νεοφύτου για να συνεχίσει την προσπάθεια για  καλύτερες μέρες για την πατρίδα μας», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδειάζουν Χριστοδουλίδη με κοινή δήλωση, βουλευτές ΔΗΣΥ και υπουργοί πλην Καδή

Στο θέμα επανήλθε και το επιτελείο Αβέρωφ Νεοφύτου, υποστηρίζοντας πως «σήμερα ο Νικόλας Παπαδόπουλος, φλερτάρει με το ιστορικό χαμηλό ακόμη και για τα δικά του δεδομένα».

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του επιτελείου, Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου, «αφού δεν τα βρήκε με το ΑΚΕΛ για κοινό υποψήφιο εναντίον του ΔΗΣΥ και αφού επέλεξε να προσδέσει το κόμμα του σε έναν Δούρειο Ίππο, σήμερα με μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα θέτει ψευτό-διλλήματα ξεχνώντας την προαναφερόμενη προσπάθεια συνεργασίας με το ΑΚΕΛ αλλά και τη συμβολή του στην κατάληψη της εξουσίας από το ΑΚΕΛ το 2008 και τα καταστροφικά αποτελέσματα του 2013».  

«Κύριε Παπαδόπουλε, να είστε σίγουρος ότι ο κόσμος του Δημοκρατικού Συναγερμού θα σας δώσει και σε αυτές τις εκλογές μια απάντηση για την οποία πάλι θα αναλάβετε την πολιτική ευθύνη και πάλι θα συσκεφθείτε με τα κομματικά σας όργανα για τη διαχείρισή της, όπως κάνατε και μετά τις βουλευτικές εκλογές», τόνισε.

«Ως τότε, δεν θα σταματήσετε να μας δείχνετε ότι τελικά ο αλησμόνητος «Μάκης», δεν ήταν η πιο χαμηλή σας στιγμή», κατέληξε.

 

Δειτε Επισης

Εγκαίνια επιτελείου υποψήφιου Περιφερειάρχη Πάφου Χ. Πιττοκοπίτη
Καθοδήγηση Κομισιόν για ορθή εφαρμογή περιοριστικών μέτρων κατά Ρωσίας
Συζήτηση στη «βουλή» για την απαγόρευση εισόδου Τουρκοκυπρίων στην Τουρκία
Μικρό σκάφος βυθιζόταν στον κόλπο Λεμεσού-Ενεργοποιήθηκε το «Νέαρχος», διασώθηκαν δύο άτομα
Περιορισμένες αλλαγές στο προσχέδιο Συμπερασμάτων για ευρωτουρκικά-Αναφορά στον Λίβανο
Η ανάγκη του Νετανιάχου για πολιτική επιβίωση στο επίκεντρο της κρίσης Ισραήλ-Ιράν
Πώς αξιολογούν την ένταση Ιράν-Ισραήλ στα κατεχόμενα
Χειροπέδες σε 44χρονο για τον εμπρησμό 17 οχημάτων σε συνεργείο
Προτάσεις για έναν Δήμο αλληλεγγύης παρουσίασε ο υποψήφιος Γιάννης Αρμεύτης
Θέλει ανταλλαγή των περιουσιών του ΕΒΚΑΦ στις ελεύθερες περιοχές ο Τατάρ