Επιμένει ο Αβέρωφ-«Ο Χριστοδουλίδης εξακολουθεί να κρύβεται για τις μυστικές συμφωνίες»

Επανέρχεται ξανά ο Αβέρωφ Νεοφύτου, σε σχέση με το δημοσίευμα της εφημερίδας, Πολίτης, το οποίο κάνει λόγο για μυστική συμφωνία μεταξύ του Νικόλα Παπαδόπουλου και του Νίκου Χριστοδουλίδη.     

Σε γραπτή της δήλωση η εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου του υποψήφιου ΠτΔ, Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου, αναφέρει πως «ο κ. Χριστοδουλίδης εξακολουθεί να κρύβεται για τις μυστικές συμφωνίες που έκανε με την κοινοπραξία των κομμάτων που τον υποστηρίζουν. Όπως έκανε και κάνει και για οποιοδήποτε θέμα τον αφορά και κλήθηκε να δώσει απαντήσεις στο λαό».

Προσθέτοντας ότι «δεν απάντησε για τους ψεύτικους λογαριασμούς κατ’ εντολή του στα κοινωνικά δίκτυα, δεν απάντησε ούτε για τη λογοκλοπή της ομιλίας του».

Παράλληλα, η εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου του Αβέρωφ Νεοφύτου, τονίζει ότι «αυτή η συμπεριφορά δεν έχει αποδέκτη μόνο τον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά την κοινωνία την ίδια η οποία απαιτεί και δικαιούται να μάθει τα όσα έχουν συμφωνηθεί.

Οι μυστικές συμφωνίες πρέπει να βγουν στο φως. Γιατί οι εκλογές πρέπει να γίνονται με ανοικτά χαρτιά και ειλικρίνεια και όχι με μυστικές ατζέντες που αποτελούν μεγάλο ρίσκο για τη χώρα».

«Απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα προτάσσουμε καθαρές λύσεις και ικανή και υπεύθυνη ηγεσία. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός και ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορούν να εγγυηθούν τη σταθερότητα της χώρας», καταλήγει η κ. Κωνσταντίνου-Παναγιώτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

«Αναγκαίο συστατικό για την Κυβέρνησή μου ο ΔΗΣΥ»-Πώς σχολίασε τις εξελίξεις ο Χριστοδουλίδης
Σε όλους ανήκει αυτή η μεγάλη νίκη!
Τόσα θα πάρουν φεύγοντας Πρόεδρος και υπουργοί-Η σύνταξη και τα φιλοδωρήματα
Η προσωπική επαφή και το κοινωνικό ρεύμα κέρδισαν τους κομματικούς μηχανισμούς
Τα κόμματα πιέζουν, ο Χριστοδουλίδης αντιστέκεται-Στο κόκκινο οι διεργασίες
Προσκάλεσε το Χριστοδουλίδη να επισκεφτεί την Πολωνία ο ομόλογός του
Συγκινημένος στην Πάφο ο Χριστοδουλίδης-«Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι»
Έστειλε επιστολή στο Χριστοδουλίδη ο Μπορέλ-Εξέφρασε ετοιμότητα για επανέναρξη συνομιλιών
Πριν από την 1η Μαρτίου η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ερσίν Τατάρ
Ικανοποιημένος ο Μητσοτάκης για την ένταξη Χριστοδουλίδη στο ΕΛΚ