Δευτέρα 28 Νοε, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Για επικοινωνιακά τεχνάσματα κατηγορεί ο Αβέρωφ Χριστοδουλίδη και κόμματα

  24/11/2022 15:51
Για επικοινωνιακά τεχνάσματα κατηγορεί ο Αβέρωφ Χριστοδουλίδη και κόμματα

Για επικοινωνιακά τεχνάσματα κατηγορεί ο Αβέρωφ Χριστοδουλίδη και κόμματα

  24/11/2022 15:51

Νέα επίθεση κατά του Νίκου Χριστοδουλίδη και των κομμάτων που υποστηρίζουν εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου Αβέρωφ Νεοφύτου, Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου, με αφορμή την πρόσφατη δήλωση του πως αν ο λαός τον εκλέξει στο ύπατο αξίωμα της χωράς, θα σχηματίσει κυβέρνηση εθνικής ενότητας, την οποία χαιρέτισε και το ΔΗΚΟ.

Η εκπρόσωπος του Αβέρωφ Νεοφύτου χαρακτήρισε τη πρόθεση αυτή επικοινωνιακό τέχνασμα. Δήλωσε πως «παρακολουθούμε όλα ανεξαίρετα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να προσπαθούν με διάφορα τεχνάσματα να αποκρύψουν από τον λαό τις μεγάλες αδυναμίες των υποψηφίων τους. Το επικοινωνιακό τέχνασμα για την κυβέρνηση εθνικής ενότητας, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια δήθεν πρόσκληση για να διαμοιραστούν καρέκλες εξουσίας».

«Μπορεί τα αξιώματα να είναι τα μόνα που ενώνουν κ. Παπαδόπουλο, τον κ. Σιζόπουλο, τον κ. Κάρογιαν, την κ. Θεοχάρους, τον κ. Χριστοδουλίδη και τους υπόλοιπους που τους ακολουθούν.

Αλλά αυτό που κρίνεται στις εκλογές είναι το ποιος μπορεί να κρατά το τιμόνι της ευθύνης, η Κύπρος να έχει γερή οικονομία, ασφάλεια και σταθερότητα. Και μόνο ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί», κατέληξε η κ. Κωνσταντίνου-Παναγιώτου.

Υπενθυμίζεται ότι για το ίδιο θέμα πυρά εξαπέλυσε νωρίτερα και ο αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος. «Η κοινοπραξία Παπαδόπουλου, Σιζόπουλου και σία για ακόμα φορά εξαπατά τους πολίτες με τη νέα μυθολογία περί κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Πρέπει πρώτα να μας πουν: Η υποτιθέμενη κυβέρνηση θα είναι υπέρ ή κατά της ομοσπονδίας; Θα είναι υπέρ ή κατά του πλαισίου Γκουτέρες; Υπέρ ή κατά της αναβολής των εκποιήσεων;  Υπέρ ή κατά του ΓΕΣΥ;», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Ακολούθως υποστήριξε πως «οι κύριοι Παπαδόπουλος και Σιζόπουλος δεν δικαιούνται να πουλάνε ενότητα στον κόσμο». Ας τα βρουν πρώτα μεταξύ τους, πρόσθεσε. Ο κ. Δίπλαρος ακολούθως ανέφερε ότι «οι πολίτες δεν θα αφήσουν το μέλλον της χώρας μας σε έναν μηχανισμό επίλυσης διαφόρων που θα καθοδηγεί έναν αδύναμο Πρόεδρο. Ενότητα σημαίνει υπευθυνότητα. Δεν σημαίνει κρυφές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι». «Μόνο ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί να εγγυηθεί δυνατή οικονομία και σταθερή πορεία της χώρας», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σφοδρή επίθεση ΔΗΣΥ-«Παπαδόπουλος και Σιζόπουλος δεν δικαιούνται να πουλάνε ενότητα»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας