Δευτέρα 28 Νοε, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Δυνατή οικονομία αντί των «θα» προκρίνει ο Αβέρωφ Νεοφύτου

  24/11/2022 14:54
Δυνατή οικονομία αντί των «θα» προκρίνει ο Αβέρωφ Νεοφύτου

Δυνατή οικονομία αντί των «θα» προκρίνει ο Αβέρωφ Νεοφύτου

  24/11/2022 14:54

Μήνυμα νίκης έστειλε και το Δάλι κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης  που διοργάνωσαν οι φίλοι και υποστηρικτές της υποψηφιότητας του Προέδρου του ΔΗΣΥ και υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του κόμματος

Ο κ. Νεοφύτου κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στάθηκε ιδιαίτερα στην οικονομία τονίζοντας ότι «επειδή γνοιάζομαι έβαλα και βάλαμε πλάτες για να έχει ο κόσμος σήμερα δουλειά. Από την ανεργία του 18% σχεδόν στην πλήρη απασχόληση. Ναι εμάς που μας κατηγορούν ως κοινωνικά ανάλγητους, μέσα από τις σωστές πολιτικές μας κλείσαμε τα κοινωνικά παντοπωλεία, στηρίξαμε το κοινωνικό κράτος, κάναμε το ΓΕΣΥ που χωρίς δυνατή οικονομία δεν θα μπορούσαμε να είχαμε αυτή την κοινωνική ευλογία, τη μεγαλύτερη κοινωνική κατάκτηση από το 1960».

Ούτε και θα μπορούσαμε, πρόσθεσε ο Αβέρωφ Νεοφύτου, να είχαμε τη σύνταξη χηρείας για τους άντρες, την αύξηση των ωφελημάτων, της άδειας μητρότητας και πατρότητας. Δεν θα μπορούσαμε να ενισχύσουμε την οικογένεια με το να πληρώνει το κράτος μέχρι και το 80% του κόστους των βρεφονηπιακών και νηπιακών εξόδων.

«Έχουμε όμως μια διαφορά. Εμείς δε λέμε πολλά θα ή δεν κάνουμε ενέργειες πέραν των δυνατοτήτων της οικονομίας που στο τέλος αυτούς που κάποιοι ήθελαν να βοηθήσουν, τους οδήγησαν έστω και άθελα τους στην οικονομική χρεοκοπία. Αντί των θα, όλων των υπολοίπων υποψηφίων εγώ προκρίνω άλλη προτεραιότητα και αυτό έκανα εδώ και δεκαετίες στην πολιτική μου σταδιοδρομία. Αυτό με έμαθε ο Κληριδικός Συναγερμός, αυτό με έμαθε ο Λεόντιος, αυτό με έμαθαν όσοι  νοιαζόντουσαν για τη σταθερότητα της χώρας: Να μεριμνώ ο τόπος να έχει δυνατή οικονομία για να μπορούμε να βοηθούμε αυτούς που  έχουν πραγματικά ανάγκη», κατέληξε ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας