Σφοδρή επίθεση Αβέρωφ σε Χριστοδουλίδη-«Θέλει να κυβερνήσει ψευδόμενος και παραπλανώντας»

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης όπως φαίνεται θέλει να κυβερνήσει τη χώρα ψευδόμενος και παραπλανώντας τους πολίτες, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Κεντρικού Επιτελείου του Αβέρωφ Νεοφύτου, Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου, δίνοντας έτσι συνέχεια στους υψηλούς τόνους του προεκλογικού.  

Σε δηλώσεις της η εκπρόσωπος Τύπου του Αβέρωφ Νεοφύτου, ανέφερε πως, «για μια ακόμη φορά, ο Νίκος Χριστοδουλίδης διαψεύστηκε. Μάλιστα, αυτή την φορά  τον διαψεύδει ο ίδιος ο Προέδρος της Δημοκρατίας. Προσέθεσε έτσι ακόμη έναν κρίκο στην αλυσίδα ψεμάτων και ανακριβειών στην οποία επιδίδεται από την αρχή της εκστρατείας του. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον διαψεύδει σε δύο περιστάσεις: τον δήθεν εξαναγκασμό σε παραίτηση και αν υπήρχε σχετική επιστολή».

Η κα. Κωνστναντίνου Παναγιώτου, αναφερόμενη στην πρόσφατη συνέντευξη του Πρόεδρου της Δημοκρατίας στον τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα, υπέδειξε πως υπάρχουν, «στοιχεία που επιβεβαιώνουν το βαθύ έλλειμμα αξιοπιστίας της υποψηφιότητάς του. Ικανή και υπεύθυνη ηγεσία σημαίνει ειλικρίνεια. Σημαίνει να λες πάντα την αλήθεια και να στέκεσαι με ευθύτητα απέναντι στους πολίτες. Ακόμη κι αν έχεις κόστος».

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, συνέχισε, «όπως φαίνεται θέλει να κυβερνήσει τη χώρα ψευδόμενος και παραπλανώντας τους πολίτες. Αυτά είναι τα πρώτα δείγματά του. Τον καλούμε λοιπόν να δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις. Το οφείλει στον κόσμο. Οι Κύπριοι πολίτες αξίζουν την ευθύτητα και την υπεύθυνη στάση των πολιτικών. Μόνο έτσι μπορούμε να μιλάμε για ένα καλύτερο αύριο» κατέληξε η κα. Κωνσταντίνου-Παναγιώτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άλλες αφετηρίες, άλλοι στόχοι-Σηκώνουν μανίκια μετά τη διακοπή τα επιτελεία

Δειτε Επισης

«Αναγκαίο συστατικό για την Κυβέρνησή μου ο ΔΗΣΥ»-Πώς σχολίασε τις εξελίξεις ο Χριστοδουλίδης
Σε όλους ανήκει αυτή η μεγάλη νίκη!
Τόσα θα πάρουν φεύγοντας Πρόεδρος και υπουργοί-Η σύνταξη και τα φιλοδωρήματα
Η προσωπική επαφή και το κοινωνικό ρεύμα κέρδισαν τους κομματικούς μηχανισμούς
Τα κόμματα πιέζουν, ο Χριστοδουλίδης αντιστέκεται-Στο κόκκινο οι διεργασίες
Προσκάλεσε το Χριστοδουλίδη να επισκεφτεί την Πολωνία ο ομόλογός του
Συγκινημένος στην Πάφο ο Χριστοδουλίδης-«Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι»
Έστειλε επιστολή στο Χριστοδουλίδη ο Μπορέλ-Εξέφρασε ετοιμότητα για επανέναρξη συνομιλιών
Πριν από την 1η Μαρτίου η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ερσίν Τατάρ
Ικανοποιημένος ο Μητσοτάκης για την ένταξη Χριστοδουλίδη στο ΕΛΚ