Μετωπική επίθεση ΔΗΣΥ σε Χριστοδουλίδη-«Ποια είναι τα πολλά που ξέρει και δεν λέει»

Μετωπική επίθεση προς τον Νίκο Χριστοδουλίδη, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Δημήτρης Δημητρίου, ο οποίος υπέδειξε πως οι Κύπριοι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν τις αλήθειες, τονίζοντας παράλληλα πως οι προεκλογικές εκστρατείες οφείλουν να εξελίσσονται στο φως και όχι να μετέρχονται υπόγειους ψιθύρους, λάσπη και σκιές. 

Η απαξιωτική συμπεριφορά του Νίκου Χριστοδουλίδη, ανέφερε ο κ. Δημητρίου, «προς το σύνολο της κοινωνίας μας, συνεχίζεται. Όχι μόνο συνεχίζει να μην απαντά για το κατά πόσο ο ίδιος ενορχηστρώνει επιθέσεις σπίλωσης, διαβολής και λάσπης κατά πολιτών, δημοσιογράφων και πολιτικών μέσω ψευδών λογαριασμών και ομάδων κρούσης στο διαδίκτυο, αλλά επιχειρεί να διαστρεβλώσει ακόμη και τα ίδια τα δικά του λόγια».

Μάλιστα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, παρέθεσε τις δηλώσεις του κ. Χριστοδουλίδη στο κρατικό κανάλι. «Στη συζήτηση του ΡΙΚ της 5ης Οκτωβρίου, μέσα από μια ανήκουστη και πρωτοφανή για τη δημοκρατία εκβιαστική πρακτική εκτόξευσης απειλών, ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε επί λέξη, κουνώντας μάλιστα το δάκτυλο: ''Μπορώ να πω πάρα πολλά πράγματα. Δεν θα τα πω γιατί αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο κυπριακός λαός που μας βλέπει αυτή τη στιγμή. Και δεν θα υποβαθμίσω με κανέναν τρόπο τον πολιτικό διάλογο. Μάλιστα με ενέργειες που έχουν ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Και να το θυμάστε αυτό και εσείς και όλοι που μας παρακολουθούν''».

Και πρόσθεσε, «πέντε μέρες αργότερα, ο ίδιος ο κ. Χριστοδουλίδης επιχείρησε στη συζήτηση του Sigma να διαψεύσει τον ίδιο τον εαυτό του ισχυριζόμενος ότι δήθεν αναφερόταν στην προστασία προσωπικών δεδομένων».

Τα ερωτήματα παραμένουν, τόνισε ο κ. Δημητρίου: «Ποια είναι τα πολλά πράγματα που ξέρει και δεν λέει ο κ. Χριστοδουλίδης; Ποιους αφορούν; Από που και ως που επιτρέπεται να αφήνει σκιές και υπονοούμενα κατά όσων δεν συμφωνούν μαζί του;», διερωτάται.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, επανέλαβε πως, «η δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Όσο και αν ο κ. Χριστοδουλίδης επιχειρεί να μετατραπεί από θύτης σε θύμα και όσο και αν προσπαθεί να παρουσιάσει το μαύρο άσπρο. Οι Κύπριοι πολίτες δικαιούνται να γνωρίζουν τις αλήθειες. Οι προεκλογικές εκστρατείες οφείλουν να εξελίσσονται στο φως και όχι να μετέρχονται υπόγειους ψιθύρους, λάσπη και σκιές», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Αναγκαίο συστατικό για την Κυβέρνησή μου ο ΔΗΣΥ»-Πώς σχολίασε τις εξελίξεις ο Χριστοδουλίδης
Σε όλους ανήκει αυτή η μεγάλη νίκη!
Τόσα θα πάρουν φεύγοντας Πρόεδρος και υπουργοί-Η σύνταξη και τα φιλοδωρήματα
Η προσωπική επαφή και το κοινωνικό ρεύμα κέρδισαν τους κομματικούς μηχανισμούς
Τα κόμματα πιέζουν, ο Χριστοδουλίδης αντιστέκεται-Στο κόκκινο οι διεργασίες
Προσκάλεσε το Χριστοδουλίδη να επισκεφτεί την Πολωνία ο ομόλογός του
Συγκινημένος στην Πάφο ο Χριστοδουλίδης-«Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι»
Έστειλε επιστολή στο Χριστοδουλίδη ο Μπορέλ-Εξέφρασε ετοιμότητα για επανέναρξη συνομιλιών
Πριν από την 1η Μαρτίου η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ερσίν Τατάρ
Ικανοποιημένος ο Μητσοτάκης για την ένταξη Χριστοδουλίδη στο ΕΛΚ