Δευτέρα 30 Ιαν, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Διασταύρωσαν τα ξίφη τους οι τρεις βασικοί υποψήφιοι-Όσα έγιναν στο debate

  05/10/2022 22:02
Διασταύρωσαν τα ξίφη τους οι τρεις βασικοί υποψήφιοι-Όσα έγιναν στο debate

Διασταύρωσαν τα ξίφη τους οι τρεις βασικοί υποψήφιοι-Όσα έγιναν στο debate

  05/10/2022 22:02

Στο ίδιο στούντιο για δεύτερη φορά από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, βρέθηκαν απόψε οι τρεις βασικοί υποψήφιοι για τις Προεδρικές Εκλογές, σε μια τηλεμαχία η οποία ήταν πολύ διαφορετική και σαφώς πιο ενδιαφέρουσα από την πρώτη. Αβέρωφ Νεοφύτου, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Νίκος Χριστοδουλίδης, περίπου 150 ημέρες πριν από την καθοριστική μάχη της 5ης Φεβρουαρίου, συγκρούστηκαν για πρώτη φορά με όλα τα χαρτιά τους στο τραπέζι. 

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη τηλεμαχία μεταξύ των τριών βασικών υποψηφίων με βάση τις δημοσκοπήσεις, πραγματοποιήθηκε στο κρατικό κανάλι το καλοκαίρι, στις 21 Ιουλίου, συζήτηση η οποία ωστόσο είχε επικεντρωθεί στο Κυπριακό.  

Στο αποψινό debate η συζήτηση μπήκε στα βαθιά, αφού οι υποψήφιοι είχαν μια πιο ανοικτή συζήτηση, εφ΄ όλης της ύλης για τα κρίσιμα θέματα της επικαιρότητας, το Κυπριακό και το διακύβευμα των εκλογών. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα θέματα της ακρίβειας, επεκτείνοντας τα στην οικονομία γενικότερα, που ήταν και το ζήτημα που ανέδειξαν έντονα οι πολίτες στο εισαγωγικό ρεπορτάζ του ΡΙΚ. 

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο μήνα, Αβέρωφ Νεοφύτου και Ανδρέας Μαυρογιάννης συμμετείχαν σε τηλεμαχίες με τους υπόλοιπους ανεξάρτητους υποψήφιους των εκλογών, με τον Νίκο Χριστοδουλίδη να διαχωρίζει τη θέση του και να μη συμμετέχει λόγω του φόρτου εργασίας.

Δείτε live το debate:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας