Τετάρτη 7 Δεκ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Νέα καρφιά Αβέρωφ-«Δεν πουλώ την Κυβέρνηση συντασσόμενος με όσους συκοφαντούσαν»

  30/09/2022 20:15
Νέα καρφιά Αβέρωφ-«Δεν πουλώ την Κυβέρνηση συντασσόμενος με όσους συκοφαντούσαν»

Νέα καρφιά Αβέρωφ-«Δεν πουλώ την Κυβέρνηση συντασσόμενος με όσους συκοφαντούσαν»

  30/09/2022 20:15

Πρέπει να βρούμε το δρόμο για να μπορούμε, όλοι οι πολίτες, να ευημερούμε με ειρήνη και ασφάλεια, σε μια ελεύθερη και επανενωμένη Κύπρο, είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου. Μιλώντας σε συγκέντρωση στην Αγλαντζιά, ο κ. Νεοφύτου ανέφερε ότι η «Κύπρος πληγώνεται από την γραμμή αντιπαράταξης».

«Αύριο γιορτάζουμε 62 χρόνια ανεξαρτησίας, τιμούμε αγώνες και θυσίες για να ζούμε ελεύθεροι σε μια ελεύθερη πατρίδα», σημείωσε.

Απευθυνόμενος στους υποστηρικτές του, ο κ. Νεοφύτου ανέφερε ότι «τέσσερις μήνες πριν τις εκλογές, αυτό που συμβαίνει είναι μοναδικό – η μαζικότητα, η μαχητικότητα, ο ενθουσιασμός σας, μου δίνει δύναμη. Διαψεύδει όσους βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα. Ο αγώνας μας θα είναι νικηφόρος».

Γύρω μας, συνέχισε ο κ. Νεοφύτου, διαμορφώνονται οι συνθήκες για μια μεγάλη καταιγίδα. «Η παραφροσύνη του πολέμου απειλεί να ανατρέψει όσα πετύχαμε. Η ευρωπαϊκή οικονομία πέφτει στο χειρότερο χειμώνα από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Με αυξήσεις στις τιμές της ενέργειας και των τροφίμων», πρόσθεσε. Επεσήμανε ότι η οικονομία μας είναι δυνατή αλλά όχι δεδομένη, προσθέτοντας ότι η ασφάλεια, η σταθερότητα, η κοινωνική ευημερία που πετύχαμε τα τελευταία χρόνια, απειλούνται.

«Σε αυτές τις εκλογές καλούμαστε να πάρουμε μια κρίσιμη απόφαση. Απόφαση που θα κρίνει αν η πατρίδα μας θα υπερβεί με επιτυχία τις προκλήσεις που έχει μπροστά της. Για να συνεχίσουμε την αναπτυξιακή μας δυναμική. Με ασφάλεια και σταθερότητα. Με ελπίδα και προοπτική. Αυτά οφείλει να διασφαλίσει η επόμενη ηγεσία», πρόσθεσε.

Ανέφερε ότι αυτός είναι ο στόχος του. «Η χώρα, και μέσα στην καταιγίδα, να διατηρήσει τη δυνατή της οικονομία. Για να μπορέσω να βοηθήσω αυτούς που έχουν ανάγκη. Όχι με λαϊκίστικες υποσχέσεις και κούφια λόγια. Αλλά με ένα συγκροτημένο και κοστολογημένο πολιτικό πρόγραμμα. Που θα διαφυλάξει τους κόπους και τις θυσίες που κάνατε τόσα χρόνια. Και που θα φέρει μια νέα ανάπτυξη: Ένα νέο παραγωγικό μοντέλο βασισμένο στη βιωσιμότητα, τη διαφάνεια, τη ψηφιακή μετάβαση», είπε.

Ο κ. Νεοφύτου, ανέφερε ότι για τρία πράγματα πολεμά στη ζωή του, την επανένωση του τόπου, για μια δυνατή οικονομία και για Πολίτες με αξιοπρέπεια. «Ποτέ μου δεν φοβήθηκα να τσαλακωθώ. Στέκομαι καθαρά απέναντι σε όλους. Και σε εσάς. Δεν το παίζω 'ανανεωτής' αντιγράφοντας οράματα και προγράμματα. Δεν πουλώ την Κυβέρνησή μου συντασσόμενος με όσους τη συκοφαντούσαν. Δεν κρύβω πίσω από την πλάτη μου καμιά κοινοπραξία συμφερόντων και φιλοδοξιών, που οι πολίτες έχουν, επανειλημμένα, απορρίψει», συμπλήρωσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτισαν εστία αντιπαράθεσης για τη στέγαση φοιτητών του ΤΕΠΑΚ ΔΗΣΥ-Μαυρογιάννης

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας