Επανέρχεται για τα fake profile ο ΔΗΣΥ-«Να πάψει να κρύβεται ο Χριστοδουλίδης»

Ούτε η επίκληση στο συναίσθημα ούτε και η όποια απολογία σε ένα δημοσιογράφο, είναι αρκετή», αναφέρει σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού, σημειώνοντας παράλληλα πως ο Νίκος Χριστοδουλίδης οφείλει να τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα που προέκυψε με τη δημιουργία ψεύτικών λογαριασμών στα κοινωνικά δίκτυα.   

Σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Δημητρίου ανέφερε πως, «τις τελευταίες μέρες έχει τεθεί ένα μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα με επίκεντρο τον Νίκο Χριστοδουλίδη: Η ενορχήστρωση επιθέσεων συκοφάντησης πολιτικών αντιπάλων και δημοσιογράφων που του ασκούν κριτική μέσω του διαδικτύου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανάμεσα σε Χριστοδουλίδη και Αβέρωφ η ΔΗΠΑ-Ζήτησαν επιπλέον διευκρινίσεις

«Ούτε η επίκληση στο συναίσθημα ούτε και η όποια απολογία σε ένα δημοσιογράφο, είναι αρκετή», τονίζει ο Δημήτρης Δημητρίου.

«Ο Νίκος Χριστοδουλίδης οφείλει να τοποθετηθεί δημόσια. Να διαψεύσει ή να ζητήσει συγνώμη. Να πάψει να κρύβεται. Οι πολίτες δικαιούνται και απαιτούν εξηγήσεις», κατέληξε ο κ. Δημητρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τετάρτης, στη διάρκεια της πανεπαρχιακής συγκέντρωσης του στη  Λεμεσό, ο Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στην πολεμική που δέχεται, ανέφερε πως, «όταν η ξεκίνησα αυτή την προσπάθεια γνώριζα ότι δεν θα είναι ένας δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα και ότι θα είχα να αντιμετωπίσω πολεμική ή ακόμα και κτυπήματα κάτω από τη μέση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ν. Χριστοδουλίδης: Οργανωμένη προσπάθεια συκοφάντησης και αποδόμησης μου που θα κλιμακωθεί

«Βιώνω καθημερινά», πρόσθεσε, «μια οργανωμένη προσπάθεια συκοφάντησης και αποδόμησής μου με στόχο να πληγεί η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας μου χωρίς όρια, χωρίς τον όποιο περιορισμό, εκτός του κάθε πλαισίου. Σας μιλώ ανθρώπινα και σας καλώ να μπείτε στη θέση μου. Πώς θα ένιωθε ο καθένας και η κάθε μία από εσάς με όλα αυτά που βιώνω καθημερινά; Και είμαι σίγουρος ότι αυτή η πολεμική, όχι μόνο θα συνεχιστεί αλλά θα κλιμακωθεί ακόμη περισσότερο, αφού η υποστήριξη προς την υποψηφιότητά μας όλο και αυξάνεται».

Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι θα μπορούσε να ακολουθήσει και εκείνος τον ίδιο δρόμο, όμως προς σεβασμό προς την κυπριακή κοινωνία και προς την ανάγκη διαφύλαξης της Δημοκρατίας θα συνεχίσει να πολιτεύεται με θέσεις, με προτάσεις, με πολιτικά επιχειρήματα και με σεβασμό απέναντι σε όλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καρφιά Χριστοδουλίδη-«Η πόλωση και οι συκοφαντίες προκαλούν αποστήματα»

 

Δειτε Επισης

«Αναγκαίο συστατικό για την Κυβέρνησή μου ο ΔΗΣΥ»-Πώς σχολίασε τις εξελίξεις ο Χριστοδουλίδης
Σε όλους ανήκει αυτή η μεγάλη νίκη!
Τόσα θα πάρουν φεύγοντας Πρόεδρος και υπουργοί-Η σύνταξη και τα φιλοδωρήματα
Η προσωπική επαφή και το κοινωνικό ρεύμα κέρδισαν τους κομματικούς μηχανισμούς
Τα κόμματα πιέζουν, ο Χριστοδουλίδης αντιστέκεται-Στο κόκκινο οι διεργασίες
Προσκάλεσε το Χριστοδουλίδη να επισκεφτεί την Πολωνία ο ομόλογός του
Συγκινημένος στην Πάφο ο Χριστοδουλίδης-«Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι»
Έστειλε επιστολή στο Χριστοδουλίδη ο Μπορέλ-Εξέφρασε ετοιμότητα για επανέναρξη συνομιλιών
Πριν από την 1η Μαρτίου η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ερσίν Τατάρ
Ικανοποιημένος ο Μητσοτάκης για την ένταξη Χριστοδουλίδη στο ΕΛΚ