Πρόθυμοι να παραμερίσουν προσωπικές φιλοδοξίες για το κοινό καλό δηλώνουν οι 4 ανεξάρτητοι

Πρόθυμοι να παραμερίσουν προσωπικές φιλοδοξίες χάριν του κοινού καλού δηλώνουν οι τέσσερις ανεξάρτητοι υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αχιλλέας Δημητριάδης, Μάριος Ηλιάδης, Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς και Κωνσταντίνος Χριστοφίδης. Οι τέσσερις συνήλθαν την Τετάρτη προκειμένου να συνεχίσουν το διάλογο για  την ανάδειξη κοινού υποψηφίου στις προσεχείς προεδρικές εκλογές και σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν, διαπίστωσαν για μια ακόμα φορά, ότι «αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από όσα μας χωρίζουν».

Όπως αναφέρεται, οι τέσσερις πιστεύουν στην επίλυση του Κυπριακού με βάση τη διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία, στην ανηλεή καταπολέμηση της διαφθοράς, της αναξιοκρατίας και του πελατειακού κράτους και στην επιδίωξη ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης στηριζόμενο στην οικολογία , την οικονομία της γνώσης και την κοινωνική δικαιοσύνη.

«Λάβαμε σοβαρά υπόψη τις προσδοκίες του κυπριακού λαού στην προσπάθειά μας για την αναστήλωση της ελπίδας ότι μια άλλη πορεία για τη χώρα είναι εφικτή. Μια πραγματικά ανεξάρτητη υποψηφιότητα, με νικηφόρα προοπτική, θα ενώσει του πολίτες σε ένα ευρύτερης αποδοχής κυβερνητικό σχήμα, το οποίο θα ανοίξει προοπτικές αναγέννησης της πατρίδας μας» αναφέρεται περαιτέρω.

Οι τέσσερις δηλώνουν πρόθυμοι να παραμερίσουν «προσωπικές φιλοδοξίες χάριν του κοινού καλού, φέρνοντας έτσι νέο ήθος στην πολιτική ζωή». Η πολιτική για μας είναι ένας αγώνας προσφοράς και θα πορευτούμε έτσι μέχρι τέλους, καταλήγουν.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

«Αναγκαίο συστατικό για την Κυβέρνησή μου ο ΔΗΣΥ»-Πώς σχολίασε τις εξελίξεις ο Χριστοδουλίδης
Σε όλους ανήκει αυτή η μεγάλη νίκη!
Τόσα θα πάρουν φεύγοντας Πρόεδρος και υπουργοί-Η σύνταξη και τα φιλοδωρήματα
Η προσωπική επαφή και το κοινωνικό ρεύμα κέρδισαν τους κομματικούς μηχανισμούς
Τα κόμματα πιέζουν, ο Χριστοδουλίδης αντιστέκεται-Στο κόκκινο οι διεργασίες
Προσκάλεσε το Χριστοδουλίδη να επισκεφτεί την Πολωνία ο ομόλογός του
Συγκινημένος στην Πάφο ο Χριστοδουλίδης-«Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι»
Έστειλε επιστολή στο Χριστοδουλίδη ο Μπορέλ-Εξέφρασε ετοιμότητα για επανέναρξη συνομιλιών
Πριν από την 1η Μαρτίου η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ερσίν Τατάρ
Ικανοποιημένος ο Μητσοτάκης για την ένταξη Χριστοδουλίδη στο ΕΛΚ