Με... πυξίδα τις Προεδρικές, ψήνουν τη συνεργασία Δημητριάδης, Ηλιάδης, Χριστοφίδης και Πρωτοπαπάς

Μεταξύ τυριού και αχλαδιού επιχείρησαν σήμερα να λύσουν τις όσες διαφορές τους χωρίζουν και να πορευθούν μαζί με μια κοινή υποψηφιότητα προς τις Προεδρικές Εκλογές, οι Αχιλλέας Δημητριάδης, Μάριος Ηλιάδης, Κωνσταντίνος Χριστοφίδης και Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς.   

Οι τέσσερις ανεξάρτητοι υποψήφιοι, οι οποίοι εδώ και καιρό συζητούν το ενδεχόμενο να ενώσουν δυνάμεις και να κατέλθουν με μια κοινή υποψηφιότητα στις Προεδρικές, είχαν νέα συνάντηση σήμερα σε γνωστή ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, όπου συζήτησαν για το θέμα, χωρίς ωστόσο να καταλήξουν σε τελικές αποφάσεις, κάτι που σύμφωνα με τον κ. Αιμιλιανίδη που αναφέρθηκε στο ζήτημα κατά τη διάρκεια του debate του ΡΙΚ, θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνουν φόρμουλα συνεργασίας οι τέσσερις ανεξάρτητοι-Το πρόσωπο στο επίκεντρο

Οι κύριοι Δημητριάδης και Χριστοφίδης ερωτήθηκαν και για το πώς προχωρά η προσπάθεια συνεργασίας των τεσσάρων υποψηφίων, με τον Αχιλλέα Δημητριάδη να εκφράζει ελπίδα ότι θα τελεσφορήσει και να διευκρινίζει ότι δεν είναι απλό το εγχείρημα. Συνέστησε να μην βιαζόμαστε και διευκρίνισε ότι το χρονοδιάγραμμα είναι πριν το τέλος του Οκτώβρη. «Τα πράγματα είναι εκεί, προχωρούν κι έχουν μια δική τους δυναμική», είπε. 

Από την πλευρά του ο κ. Χριστοφίδης επιβεβαίωσε τα όσα ανέφερε ο κ. Δημητριάδης λέγοντας ότι αυτό που έχει σημασία είναι το  μέλλον του τόπου. Ερωτηθείς αν θα παίξουν ρόλο οι δημοσκοπήσεις στην απόφαση για το ποιος από τους τέσσερις υποψήφιους θα μείνει, το επιβεβαίωσε, λέγοντας ότι θα έχει και πολλά άλλα πράγματα, όπως ερωτήσεις ποιότητας, γιατί θα το δουν επιστημονικά σε συνεργασία με εκλογολόγους. Σε αυτό το σημείο, ο κ. Δημητριάδης του υπέδειξε ότι λέει περισσότερα από όσα πρέπει, υποδεικνύοντας χαρακτηριστικά πως «φκάλλει σου τα σιγά σιγά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στα ίδια μήκη κύματος Μαυρογιάννης, Δημητριάδης, Χριστοφίδης

 

Δειτε Επισης

Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
ABC: Το Ισραήλ εκτόξευσε τρεις πυραύλους κατά της αεράμυνας πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν-Μήνυμα προς Τεχεράνη