Αλφαμέγα:  Διευρυμένη γκάμα από private label προϊόντα

Η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας καθοδηγεί διαχρονικά κάθε πτυχή της λειτουργίας μας. Βασικός μας στόχος είναι η προσφορά υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας, που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους σε ό,τι αφορά τόσο στην ποιότητα όσο και στην τιμή. Σε αυτό το πλαίσιο, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα διαθέτουν στα καταστήματά τους μια διευρυμένη γκάμα προϊόντων κάτω από την επωνυμία Αλφαμέγα. Υπό την ομπρέλα της επωνυμίας Αλφαμέγα διατίθενται σε ανταγωνιστικές τιμές είδη διαφόρων κατηγοριών. Πρόκειται για προϊόντα υψηλής ποιότητας, που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αντίστοιχα είδη άλλων γνωστών επωνυμιών. 

Γιατί τα προϊόντα private label είναι σημαντικά στο λιανεμπόριο;

Τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας αποτελούν μια πιο οικονομική επιλογή για τους καταναλωτές που αναζητούν συμφέρουσες λύσεις στα ψώνια τους. Ειδικά αυτή τη χρονική συγκυρία, με την άνοδο των τιμών, τα προϊόντα private label είναι πιο σημαντικά από ποτέ στο λιανικό εμπόριο. Όπως συμβαίνει διεθνώς, έτσι και στην Κύπρο, οι έντονες πληθωριστικές πιέσεις και η κατακόρυφη αύξηση του κόστους ζωής έχουν επηρεάσει τη συντριπτική πλειοψηφία των καταναλωτών, οι οποίοι εκ των πραγμάτων αναζητούν καλύτερες τιμές. Η μεγαλύτερη μερίδα των καταναλωτών σήμερα κάνει εκτεταμένη έρευνα αγοράς πριν ψωνίσει, αναζητώντας οικονομικές επιλογές προϊόντων, που δεν στερούνται ποιότητας. Αυτό, λοιπόν, το κομμάτι της αγοράς καλύπτουν σε σημαντικό βαθμό τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, νοουμένου ότι συνδυάζουν την ελκυστική τιμή με την ποιότητα.

Πώς τα δικά σας προϊόντα private label διαφοροποιούνται από τον ανταγωνισμό;

Για τη δημιουργία των προϊόντων Αλφαμέγα, η εταιρεία συνεργάζεται με τους κορυφαίους παραγωγούς κάθε κατηγορίας, προκειμένου να διασφαλίσει την ποιότητά που παραγόμενου προϊόντος. Τόσο κατά τη διαδικασία της παραγωγής, όσο και μετά την τοποθέτηση των συγκεκριμένων προϊόντων στα ράφια των υπεραγορών, διενεργούνται συνεχείς και αυστηροί έλεγχοι με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα των προϊόντων. Τα προϊόντα Αλφαμέγα αποτελούν μια ποιοτική εναλλακτική επιλογή, διατίθενται σε συμφέρουσα τιμή, εξού και προτιμώνται από μεγάλη μερίδα των πελατών των υπεραγορών Αλφαμέγα.

Σε ποιες κατηγορίες έχουν παρουσία τα προϊόντα σας;

Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας αλλά και αποκλειστικών εισαγωγών, τα οποία καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών του καταναλωτή. Μεταξύ άλλων, κάτω από την επωνυμία Αλφαμέγα διατίθεται μια μεγάλη ποικιλία τροφίμων, όπως ρύζι, μακαρόνια, παξιμάδια, μαγειρικά λάδια, τυριά και αλλαντικά, προϊόντα προσωπικής φροντίδας όπως χαρτί υγείας, αφρόλουτρα και κρεμοσάπουνα. Διατίθενται, επίσης, καθαριστικά είδη και αξεσουάρ καθαρισμού, όπως χαρτί κουζίνας, σφουγγαράκια και σφουγγαρίστρες.

Ποιο είναι το μέλλον των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας στο κυπριακό λιανεμπόριο;

Οι καταναλωτές είναι πλέον αρκετά εξοικειωμένοι με τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, γεγονός που εδραιώνει και ενισχύει περαιτέρω την παρουσία τους στο κυπριακό λιανικό εμπόριο. Σε ό,τι αφορά τα προϊόντα Αλφαμέγα, οι αριθμοί πιστοποιούν ότι έχουν κερδίσει τους καταναλωτές, με τις πωλήσεις τους να καταγράφουν συνεχώς ανοδική τάση. Καθόλου τυχαία, οι Υπεραγορές Αλφαμέγα συνεχίζουν να επενδύουν στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας τους, εντάσσοντας συνεχώς σε αυτά, νέες κατηγορίες ειδών.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

C.A. Papaellinas Emporiki Ltd

Διομήδους 10, 2024, Στρόβολος, 2ος όροφος

P.O.Box 27879, 2433 Λευκωσία, Κύπρος

Τηλ. επικοινωνίας: 77 0000 88

Ιστοσελίδα: https://www.alphamega.com.cy 

Facebook: https://www.facebook.com/AlphamegaHypermarkets/