Νέα σύσκεψη στο Προεδρικό για το χαλλούμι-Όσα θα τεθούν στο τραπέζι

Νέα σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό, για το θέμα του χαλλουμιού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να έχει καλέσει τις αγροτικές οργανώσεις, αλλά και τον υπουργό Γεωργίας, ώστε να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από αυτό το θέμα, αλλά και το θέμα της αύξησης του κόστους παραγωγής στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας.

Όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου, Ανδρέας Ιωσήφ, στο πρόγραμμα του Προέδρου Αναστασιάδη για την ερχόμενη εβδομάδα περιλαμβάνεται και σύσκεψη με τις Aγροτικές Oργανώσεις, καθώς και τα εγκαίνια του Πολυδύναμου κτηρίου – γραφείων του Κοινοτικού Συμβουλίου Σπιταλίου.

Τη Δευτέρα, 18 Ιουλίου, στις 10.30πμ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει σύσκεψης με τις Αγροτικές Οργανώσεις, στην παρουσία του Υπουργού Γεωργίας. Στη σύσκεψη θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το χαλούμι και η αύξηση του κόστους παραγωγής στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας συνεπεία της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, αλλά και της πανδημίας.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στις 12μ θα δεχθεί τη μαθήτρια του Λανιτείου Λυκείου Ελευθερία Παναγιώτου, στην οποία κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Γυμνασιάδας στη Νορμανδία, απονεμήθηκε ειδικό βραβείο Αθλητοπρέπειας, FAIR PLAY AWARD, για την ενέργεια της να βοηθήσει την αντίπαλο της η οποία έπεσε στον τερματισμό των 200 μέτρων.

Την Τρίτη, 19 Ιουλίου, στις 7.30μμ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρευρεθεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση με την ευκαιρία των μαύρων επετείων στο Πανόραμα Αγνοουμένων, στον Κόρνο.

Την Τετάρτη, 20 Ιουλίου, ανήμερα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα παρευρεθεί στις 8πμ, στην επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων αξιωματικών και οπλιτών κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής, στο στρατιωτικό κοιμητήριο Μακεδονίτισσας. Ακολούθως στις 10πμ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στο μνημόσυνο για τους πεσόντες κατά την τουρκική εισβολή που θα τελεστεί στον Καθεδρικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα, στη Λευκωσία. Θα αναπεμφθεί δέηση υπέρ της απελευθέρωσης της Κύπρου και της επιστροφής των προσφύγων και της ανεύρεσης των αγνοουμένων. Στις 8.30μμ, στο Προεδρικό Μέγαρο, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση μνήμης για τις μαύρες επετείους του πραξικοπήματος και της τουρκικής εισβολής. Στην εκδήλωση ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Την Πέμπτη, 21 Ιουλίου, στις 10.30πμ, θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Την ίδια μέρα, στις 12μ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα δεχθεί τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο.

Την Παρασκευή, 22 Ιουλίου, στις 7.45μμ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα εγκαινιάσει το Πολυδύναμο κτήριο – γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου Σπιταλίου.

Δειτε Επισης

Επιδιώκει συνάντηση με Ερντογάν για το Κυπριακό ο Εσθονός Πρόεδρος
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα για επιτόπια αυτοψία στο ΚΣΕΔ για το Αμάλθεια
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές