Μήνυμα Αβέρωφ σε κοινότητες Βασιλικού-«Οι βιομηχανίες οφείλουν να τηρούν τις υποχρεώσεις τους»

Να αξιολογηθούν οι υποδομές που αδειοδοτήθηκαν εάν τηρούν τους όρους των αδειών τους δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου, σημειώνοντας παράλληλα ότι πρέπει να περάσουμε το μήνυμα πως και αυτοί που παίρνουν άδειες για να έχουν βιομηχανίες, για να έχουν οποιαδήποτε οχληρή δραστηριότητα οφείλουν να σέβονται και τις κοινότητες που τους φιλοξενούν, να σέβονται και το περιβάλλον και να τηρούν τις υποχρεώσεις.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και Υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τη Συντονιστική Επιτροπή των 9 Κοινοτήτων της περιοχής Βασιλικού και έτυχε ξενάγησης στην περιοχή.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου ανέφερε ότι «με ξέρετε είμαι ντόμπρος άνθρωπος».

Απευθυνόμενος στα μέλη της κυβέρνησης που βρίσκονταν εκεί, (Υπουργοί Εσωτερικών, Υγείας, Μεταφορών και Επίτροπο Ορεινών Κοινοτήτων), ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού είπε πως «υπάρχουν δυο περιοχές. Η περιοχή του Μιτσερού και η περιοχή των εννέα κοινοτήτων Βασιλικού. Δεν είμαι λαϊκιστής και ποτέ δεν υπήρξα. Το κράτος χρειάζεται υποδομές και κάπου πρέπει να γίνουν».

Όμως, είπε, «πρώτον πριν προχωρούμε σε αδειοδοτήσεις σε οποιονδήποτε νέων αναγκαίων υποδομών πρέπει πρώτα να γίνει αξιολόγηση από το κράτος αν όσες υποδομές αδειοδοτήθηκαν μέχρι σήμερα τήρησαν τους όρους των αδειών τους».

Πρέπει, ανέφερε, «να περάσουμε το μήνυμα πως και αυτοί που παίρνουν άδειες για να έχουν βιομηχανίες, για να έχουν οποιαδήποτε οχληρή δραστηριότητα οφείλουν να σέβονται και τις κοινότητες που τους φιλοξενούν, να σέβονται και το περιβάλλον και να τηρούν τις υποχρεώσεις».

Άρα το πρώτο που πρέπει να μεριμνήσουμε είναι ότι όσοι μέχρι σήμερα είναι αδειοδοτημένοι τηρούν αυστηρά τους όρους. Από εκεί και πέρα αφού λογαριαστούμε στο πρώτο θέμα μετά να κουβεντιάσουμε για τις επιπρόσθετες ανάγκες, ανέφερε ο κ. Νεοφύτου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Α. Δημητρίου: Η βία δεν αποτελεί μέσο θωράκισης των συμφερόντων της πατρίδας
Επανέρχεται το ΑΚΕΛ-«Οι αντιδράσεις Χριστοδουλίδη επιβεβαιώνουν ότι δεν έχει συναίσθηση τι βιώνει η κοινωνία»
Η ανάγκη επίλυσης του Κυπριακού στο επίκεντρο της συνάντησης Στεφάνου-Κουτσούμπα
Συνάντηση Προέδρου της Βουλής με υφυπουργό Υγείας Ελλάδας
ΠτΔ: Η κατάσταση στο Κυπριακό μέρα με την μέρα γίνεται χειρότερη
Δένδιας: Ύψιστη προτεραιότητα της ελληνικής πολιτείας το Κυπριακό
«Λάρνακα, Συνεχίζουμε!»-Επίσημα ανακοίνωσε την επαναδιεκδίκηση της Δημαρχίας ο Ανδρέας Βύρας
Επιδιώκει συνάντηση με Ερντογάν για το Κυπριακό ο Εσθονός Πρόεδρος
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα για επιτόπια αυτοψία στο ΚΣΕΔ για το Αμάλθεια