Τρίτη 9 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Υπέστη στηθαγχικό άλγος ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω-Υποβάλλεται σε εγχείρηση

  05/07/2022 17:35
Υπέστη στηθαγχικό άλγος ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω-Υποβάλλεται σε εγχείρηση

Υπέστη στηθαγχικό άλγος ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω-Υποβάλλεται σε εγχείρηση

  05/07/2022 17:35

Στηθαγχικό άλγος υπέστη ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω, Πέτρος Δημητρίου, ο οποίος υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, ο Πέτρος Δημητρίου μεταφέρθηκε πριν από λίγη ώρα στο American Medical Center, στην πρωτεύουσα, καθότι είχε έντονη δυσφορία και αδιαθεσία.

Αμέσως διαπιστώθηκε ότι υπέστη στηθαγχικό άλγος και εισήχθη στο χειρουργείο για εγχείρηση αορτοστεφανιαίας παράκαμψης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος, αναφέρει ότι «ο Υφυπουργός παρά τω προέδρω, κ. Πέτρος Δημητρίου, μετά από αδιαθεσία που ένιωσε προσκομίστηκε εκτάκτως με ασθενοφόρο, σε νοσηλευτήριο της Λευκωσίας».

Σημειώνει πως «μετά από τις εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, έχει υποστεί αιφνίδιο στηθαγχικό άλγος και με βάση τα ευρήματα της αξονικής στεφανιογραφίας αποφασίστηκε η άμεση εισαγωγή του στο χειρουργείο, όπου αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε εγχείρηση».

Από την πρώτη στιγμή, δίπλα στον κ. Δημητρίου βρίσκονται ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου, Χριστίνα Γιαννάκη, καθώς και στενά του πρόσωπα. Επίσης, γύρω στις 19:00, στο νοσηλευτήριο μετέβη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, όπως επίσης και η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου. 

Ο Πέτρος Δημητρίου είναι μόλις 37 ετών και εργάζεται στο Προεδρικό από τον Μάρτιο του 2018, διατελώντας διευθυντής του γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Πριν από λίγές ημέρες και μετά τις ανακατατάξεις που σημειώθηκαν στην Κυβέρνηση, λόγω του θανάτου της υπουργού Εργασίας, Ζέτας Αιμιλιανίδου, μετακινήθηκε στη θέση του υφυπουργού παρά τω Προέδρω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέος υφυπουργός παρά τω Προέδρω ο Πέτρος Δημητρίου

Σε ανακοίνωσή του, το ΔΗΚΟ αναφέρει, ότι «εύχεται γρήγορη ανάρρωση στον Υφυπουργό παρά τω Προέδρω, Πέτρο Δημητρίου. Ευχόμαστε η περιπέτεια της υγείας του να έχει αίσιο τέλος και να επιστρέψει σύντομα υγιής στα καθήκοντα του. Καλή ανάρρωση».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας