Απαντά στα καυστικά σχόλια που ακολούθησαν την εξαγγελία της υποψηφιότητας η Σελεστίνα

Απαντήσεις σε σχέση με τις αναφορές της που τις τελευταίες ώρες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, έδωσε η υποψήφια για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Σελεστίνα Ντι Πέτρο, απαντώντας στα καυστικά σχόλια και τις απαντήσεις που έδωσε σε ενημερωτική εκπομπή.  

Η κα. Ντι Πέτρο, σε συνέντευξη της στη μεσημβρινή εκπομπή του Αντ1 ερωτηθείσα εάν έχει λάβει τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου, απάντησε πως μίλησαν οι συνεργάτες της με τον τέως Αρχιεπίσκοπο, με τον δημοσιογράφο να της υποδεικνύει πως ο τέως Αρχιεπίσκοπος είναι νεκρός. 

Σε διευκρινιστική δήλωση της η υποψήφια, επισημαίνει, πως η αναφορά της αφορούσε τον τέως Μητροπολίτη Κιτίου, αποδίδοντας το λεκτικό ολίσθημα σε σύγχυση, καθώς ήταν η πρώτη φορά που εμφανιζόταν στην τηλεόραση. 

Σε ανάρτηση της η κα. Ντι Πέτρο αφού ευχαριστεί τον τηλεοπτικό σταθμό που της έδωσε βήμα και πήρε το πρώτο βάπτισμα στην τηλεόραση, σημειώνει πως δεν ήταν εύκολα αφού είχε τη νευρικότητα του πρωτάρη. «Η λέξη τέως προοριζόταν για τον Μητροπολίτη Κιτίου, έχοντας υπόψιν το ποσό σημαντική είναι η πραγματοποίηση συνάντησης μου με τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο και πιο από όλα θα έπρεπε να γίνει πρώτο ηθικά μιλώντας, έγινε η σύγχυση».

«Όλη η απάντηση», αναφέρει, «αφορούσε την ενημέρωση των επόμενων μου κινήσεων, συναντήσεων/συνεδριάσεων και συγκεντρώσεων.  Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη, στήριξη και ενδιαφέρον που μου έδειξε».

Μάλιστα έδωσε απαντήσεις και για τη σχέση της με το ΕΛΑΜ σημειώνοντας πως στη συνέντευξη, «δεν δηλώνω ότι έδωσα παραίτηση για να βάλω υποψηφιότητα. Μάλιστα ξέρουν πολλοί ότι σκεφτόμουν να γραφτώ στο ΔΗΚΟ όμως όταν τα πράγματα χειροτέρευαν με την πολιτική στην Κύπρο και με το πόλεμο στην Ουκρανία δεν ήταν ώρα για κτίσιμο καριέρας αλλά η ώρα για άμεση δράση».

«Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανένα κόμμα για το κυπριακό. Θέλοντας να κρατήσω τις ισορροπίες, πρώτα έδειξα το ενδιαφέρον μου για ΥΠτΚΔ στο ΕΛΑΜ βάζοντας πάνω από όλα την ηθική, με σεβασμό στην πυραμίδα και όταν εξαγγείλει ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ τότε έφυγα. Δεν κάνουμε επιπολαιότητες στην πολιτική».

«Σας πληροφορώ ότι διατηρώ καλές σχέσεις με όλα τα κόμματα και δεν αποκλείω να βάλω σε θέσεις ψηλές άτομα από όλα τα κόμματα σε περίπτωση εκλογής μου. Άτομα τα οποία θα ξεχωρίσω. Δεν σπείρουμε την διχόνοια και την αταξία αλλά την αρμονία σε όλα τα επίπεδα. Αν έδειξα παραίτηση  μόνο και μόνο για την θέση του προέδρου τότε θα στήριζα και την λύση που αναμασούν οι περισσότεροι το οποίο θεωρώ απαράδεκτο να βολευόμαστε με τα έτοιμα, εύκολα και τον γρήγορο τρόπο για να κλείσουμε υποθέσεις, καταστάσεις, προβλήματα, κτλ. η' ακόμη και εξαγόραση», κατέληξε η κα. Ντι Πέτρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εξήγγειλε η πρώτη γυναίκα υποψήφια για τις Προεδρικές-Εγγονή πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ

Δειτε Επισης

«Αναγκαίο συστατικό για την Κυβέρνησή μου ο ΔΗΣΥ»-Πώς σχολίασε τις εξελίξεις ο Χριστοδουλίδης
Σε όλους ανήκει αυτή η μεγάλη νίκη!
Τόσα θα πάρουν φεύγοντας Πρόεδρος και υπουργοί-Η σύνταξη και τα φιλοδωρήματα
Η προσωπική επαφή και το κοινωνικό ρεύμα κέρδισαν τους κομματικούς μηχανισμούς
Τα κόμματα πιέζουν, ο Χριστοδουλίδης αντιστέκεται-Στο κόκκινο οι διεργασίες
Προσκάλεσε το Χριστοδουλίδη να επισκεφτεί την Πολωνία ο ομόλογός του
Συγκινημένος στην Πάφο ο Χριστοδουλίδης-«Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι»
Έστειλε επιστολή στο Χριστοδουλίδη ο Μπορέλ-Εξέφρασε ετοιμότητα για επανέναρξη συνομιλιών
Πριν από την 1η Μαρτίου η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ερσίν Τατάρ
Ικανοποιημένος ο Μητσοτάκης για την ένταξη Χριστοδουλίδη στο ΕΛΚ