Πανηγυρίζουν για την αυτοδυναμία στην ΠΟΦΕΝ και το 48% οι Πρωτοπόροι

Σε δήλωση για τα αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών προέβη ο πρόεδρος της Πρωτοπορίας Σίμος Ιωακείμ, σύμφωνα με τα οποία η Πρωτοπορεία αναδείχθηκε σε πρώτη δύναμη. 

Σύμφωνα με τον κ. Ιωακείμ, «οι φοιτητικές εκλογές έχουν ολοκληρωθεί για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022. Οι φοιτητές έθεσαν τα δικά τους αυστηρά κριτήρια, αξιολόγησαν τις επιλογές τους και ανέδειξαν ως πρώτη δύναμη τη Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ».  

Και πρόσθεσε: «Επέλεξαν να τους εκπροσωπούν αυτοί που έχουν αποδείξει ότι το φοιτητικό κίνημα δεν είναι οι εκλογές, δεν είναι μια μόνιμη διαμαρτυρία και κούφια συνθήματα. Στήριξαν αυτούς που κατά τη διάρκεια της πανδημίας και των δυσάρεστων καταστάσεων, στάθηκαν δίπλα στον κάθε ένα φοιτητή και άκουσαν τα προβλήματα και τις ανησυχίες του με σκοπό την επίλυσή τους».

«Βγήκαν μπροστά», είπε, «με ουσιώδεις τοποθετήσεις και προτάσεις που στόχο έχουν να εξελίξουν τις διαδικασίες που αφορούν τον φοιτητόκοσμο και τα πανεπιστήμια. Οι κυριότερες μας προτάσεις είναι η ενίσχυση της σχέσης κράτους-φοιτητή αλλά και η διασύνδεση των πτυχίων με την αγορά εργασίας. Είναι με αίσθημα ευθύνης αλλά και περηφάνιας που ως παράταξη λάβαμε το ηχηρό μήνυμα που έστειλαν οι φοιτητές σε αυτές τις εκλογές, αναδεικνύοντας τη Φοιτητική Παράταξη Κύπριων ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ και πάλι πρώτη στις συνειδήσεις των φοιτητών και αυτοδύναμη ξανά στην ΠΟΦΕΝ με αύξηση των ποσοστών μας σε 48%».

«Ευχαριστούμε όλους τους φοιτητές και ιδιαίτερα αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Περήφανοι Πρωτοπόροι συνεχίζουμε, το οφείλουμε στον κάθε συμφοιτητή μας, το οφείλουμε στην πατρίδα μας. Η Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ θα συνεχίσει να είναι δίπλα στον φοιτητή, το επιβάλει η ιστορία μας», κατέληξε ο Σίμος Ιωακείμ.

Δειτε Επισης

Γυρίζουν τον χρόνο στην εποχή Αλέξη οι έρευνες για την ενέδρα-Στο κάδρο δύο Επαρχίες, είχαν πληροφορίες οι Αρχές
Διερευνά τα παράπονα καταναλωτών για υψηλούς λογαριασμούς υδατοπρομήθειας ο Δήμος Πάφου
Το σκανδαλοθηρικό National Enquirer είχε συμφωνία με τον Τραμπ για να «θάβει» ρεπορτάζ εναντίον του
Αποζημίωση 139 εκατ. για την ανεπαρκή έρευνα του FBI κατά του Λάρι Νάσαρ θα λάβουν τα θύματά του
Θλίψη για την απώλεια της Ελένης Νικήτα εκφράζει το Υφυπουργείο Πολιτισμού
Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι που στηρίζει το Κόμμα για τα Ζώα σε Λευκωσία
Η αφρικανική σκόνη «κατάπιε» την Ελλάδα-Πορτοκαλί ουρανός, απόκοσμες εικόνες
Στεφάνου: Οι Τοπικές Αρχές να αξιοποιηθούν ως πεδίο αγώνα
Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
Xριστοδουλίδης: Oι μνήμες και οι σκέψεις όσων έζησαν τα τραγικά γεγονότα είναι πιο έντονες και επιτακτικές