Σάββατο 13 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Πανηγυρίζουν για την αυτοδυναμία στην ΠΟΦΕΝ και το 48% οι Πρωτοπόροι

  23/06/2022 13:44
Πανηγυρίζουν για την αυτοδυναμία στην ΠΟΦΕΝ και το 48% οι Πρωτοπόροι

Πανηγυρίζουν για την αυτοδυναμία στην ΠΟΦΕΝ και το 48% οι Πρωτοπόροι

  23/06/2022 13:44

Σε δήλωση για τα αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών προέβη ο πρόεδρος της Πρωτοπορίας Σίμος Ιωακείμ, σύμφωνα με τα οποία η Πρωτοπορεία αναδείχθηκε σε πρώτη δύναμη. 

Σύμφωνα με τον κ. Ιωακείμ, «οι φοιτητικές εκλογές έχουν ολοκληρωθεί για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022. Οι φοιτητές έθεσαν τα δικά τους αυστηρά κριτήρια, αξιολόγησαν τις επιλογές τους και ανέδειξαν ως πρώτη δύναμη τη Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ».  

Και πρόσθεσε: «Επέλεξαν να τους εκπροσωπούν αυτοί που έχουν αποδείξει ότι το φοιτητικό κίνημα δεν είναι οι εκλογές, δεν είναι μια μόνιμη διαμαρτυρία και κούφια συνθήματα. Στήριξαν αυτούς που κατά τη διάρκεια της πανδημίας και των δυσάρεστων καταστάσεων, στάθηκαν δίπλα στον κάθε ένα φοιτητή και άκουσαν τα προβλήματα και τις ανησυχίες του με σκοπό την επίλυσή τους».

«Βγήκαν μπροστά», είπε, «με ουσιώδεις τοποθετήσεις και προτάσεις που στόχο έχουν να εξελίξουν τις διαδικασίες που αφορούν τον φοιτητόκοσμο και τα πανεπιστήμια. Οι κυριότερες μας προτάσεις είναι η ενίσχυση της σχέσης κράτους-φοιτητή αλλά και η διασύνδεση των πτυχίων με την αγορά εργασίας. Είναι με αίσθημα ευθύνης αλλά και περηφάνιας που ως παράταξη λάβαμε το ηχηρό μήνυμα που έστειλαν οι φοιτητές σε αυτές τις εκλογές, αναδεικνύοντας τη Φοιτητική Παράταξη Κύπριων ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ και πάλι πρώτη στις συνειδήσεις των φοιτητών και αυτοδύναμη ξανά στην ΠΟΦΕΝ με αύξηση των ποσοστών μας σε 48%».

«Ευχαριστούμε όλους τους φοιτητές και ιδιαίτερα αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Περήφανοι Πρωτοπόροι συνεχίζουμε, το οφείλουμε στον κάθε συμφοιτητή μας, το οφείλουμε στην πατρίδα μας. Η Φ.Π.Κ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ θα συνεχίσει να είναι δίπλα στον φοιτητή, το επιβάλει η ιστορία μας», κατέληξε ο Σίμος Ιωακείμ.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας