Παρασκευή 30 Σεπ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Οι λεπτομέρειες για την κηδεία της Ζέτας και η επιθυμία της οικογένειας

  09/06/2022 09:24
Οι λεπτομέρειες για την κηδεία της Ζέτας και η επιθυμία της οικογένειας

Οι λεπτομέρειες για την κηδεία της Ζέτας και η επιθυμία της οικογένειας

  09/06/2022 09:24

Σε φιλανθρωπικά ιδρύματα θα δοθούν οι εισφορές, που θα μαζευτούν στην κηδεία της Ζέτας Αιμιλιανίδου, μέσω του Υπουργείου Εργασίας, του οποίου για εννιά χρόνια κρατούσε τα ηνία. Αυτή είναι η επιθυμία της οικογένειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: LIVE: Αποχαιρετούν τη Ζέτα με δύο λόγια οι Υπουργοί-Συντετριμμένος ο Πρόεδρος

Το Υπουργείο Εργασίας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευσε την αγγελία θανάτου της Ζέτας Αιμιλιανίδου, αναφέροντας πως η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 10 Ιουνίου και ώρα 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο.

Η σορός της εκλιπούσας θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 8:00 π.μ. έως τις 10:00 π.μ. Η οικογένεια θα δεχθεί συλλυπητήρια από τις 9:30 π.μ έως τις 11:00 π.μ.

Στην αγγελία αναφέρεται πως αντί στεφάνων θα γίνονται δεχτές εισφορές, οι οποίες κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας, θα διατεθούν μέσω του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Η κηδεία θα τελεστεί δημοσία δαπάνη. Την εκλιπούσα θα αποχαιρετήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ από χθες, μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, έχει κηρυχθεί τριήμερο πένθος, μέχρι και την ημέρα της ταφής της εκλιπούσης. Μέχρι τότε, οι σημαίες σε όλα τα κυβερνητικά κτήρια, κυματίζουν μεσίστιες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας