Παρασκευή 30 Σεπ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ένα βιβλίο, εκατοντάδες αντίο από φίλους και συνεργάτες της Ζέτας

  09/06/2022 08:56
Ένα βιβλίο, εκατοντάδες αντίο από φίλους και συνεργάτες της Ζέτας

Ένα βιβλίο, εκατοντάδες αντίο από φίλους και συνεργάτες της Ζέτας

  09/06/2022 08:56

Σε κλίμα οδύνης και πένθους συνεχίζεται σήμερα στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων η υπογραφή του βιβλίου συλλυπητήριών που άνοιξε από χθες για την Ζέτα Αιμιλιανίδου. Στις 9 και 15 το βιβλίο συλλυπητηρίων υπέγραψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ενώ ακολούθησαν όλα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου και της Κυβέρνησης.      

Χθες το Υπουργικό Συμβούλιο, πέραν από την κήρυξη τριήμερου πένθους, ανακοίνωσε πως η κηδεία θα τελεστή αύριο το πρωί στις έντεκα η ώρα, στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να απευθύνει τον επικήδειο. Η σορός της εκλιπούσας υπουργού, έφτασε χθες λίγο μετά της έξι στην Κύπρο από την Αθήνα, ενώ αύριο από τις οκτώ το πρωί θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι τις δέκα. 

Σήμερα από το Υπουργείο Εργασίας θα περάσουν όλοι οι αξιωματούχοι του κράτους και εκπρόσωποι κομμάτων και οργανώσεων. Μετά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τους υπουργούς της Κυβέρνησης, το βιβλίο υπέγραψαν ο Γενικός Εισαγγελέας και ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, καθώς επίσης και η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου.  

Υπενθυμίζεται πως όπως έχει ανακοινωθεί, κατά τη διάρκεια του δημόσιου πένθους όλες οι επίσημες εκδηλώσεις θα αναβληθούν, καθώς και η συμμετοχή των μελών της Κυβέρνησης και των αξιωματούχων του Κράτους σε δημόσιες εκδηλώσεις. Στο μεταξύ, όσα από τα μέλη της Δημόσιας Υπηρεσίας, του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, της Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας και της Εθνικής Φρουράς επιθυμούν να παραστούν στην κηδεία, θα μπορούν να το πράξουν.

Δείτε λεπτό προς λεπτό την προσέλευση των αξιωματούχων στο Υπουργείο Εργασίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας