Τετάρτη 28 Σεπ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο της Ζέτας ο Καρούσος

  19/05/2022 12:15
Αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο της Ζέτας ο Καρούσος

Αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο της Ζέτας ο Καρούσος

  19/05/2022 12:15

Χρέη υπουργού Εργασίας θα εκτελεί ο υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος, όσο διαρκεί η αδυναμία της Ζέτας Αιμιλιανίδου, αποφάσισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.   

Όπως αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αποφάσισε όπως ο Υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος θα εκτελεί τα καθήκοντα Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, για όσο διαρκεί η αδυναμία της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κας Ζέτας Αιμιλιανίδου να εκτελέσει τα καθήκοντα της.

Παράλληλα, ο υπουργός Μεταφορών κληθείς να σχολιάσει την προσωρινή ανάληψη των καθηκόντων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, εξέφρασε την ευχή όπως η περίοδος αναπλήρωσης της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων είναι όσο το δυνατό πιο σύντομη

«Οι προσευχές όλων είναι μαζί με την Ζέτα»

Ο Γιάννης Καρούσος μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο περιθώριο της συμμετοχής του στη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

«Οι προσευχές όλων είναι μαζί με την Ζέτα και εύχομαι η αναπλήρωση να είναι όσο πιο σύντομη και να επανέλθει η συνάδελφος σύντομα στα καθήκοντά της, καθώς ήδη μας λείπει. Σίγουρα αυτές τις μέρες, θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να ανταπεξέλθω στον φόρτο εργασίας που έχει το συγκεκριμένο Υπουργείο, αλλά το πιο σημαντικό -όπως έχω πει- είναι να είναι πολύ σύντομη αυτή η αναπλήρωση και να επανέλθει η συνάδελφος πίσω στα καθήκοντά της», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καρούσος.

Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της

Υπενθυμίζεται ότι η υπουργός Εργασίας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Κέντρο Υγεία στην Ελλάδα, δίνοντας μάχη για τη ζωή, μετά από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου, που υπέστη την Κυριακή.  

Η τελευταία επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας, ήταν χθες στην οποία η κατάσταση της χαρακτηριζόταν κρίσιμη αλλά σταθερή. Στην κα Αιμιλιανίδου διενεργήθηκε εμβολισμός και αποκλεισμός του ανευρύσματος και παραμένει σε καταστολή. Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, η κατάσταση της υγείας της υπουργού θα αξιολογηθεί προς το τέλος της εβδομάδας κι αν κριθεί ασφαλές θα μειωθεί η καταστολή.

Υπενθυμίζεται ότι η υπουργός είχε μεταφερθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας με αεροασθενοφόρο στην Ελλάδα και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Υγεία, έπειτα από τη διάγνωση που έγινε στην Κύπρο, αφού προηγουμένως είχε μεταβεί στις Πρώτες Βοήθειες του American Medical Institute στη Λευκωσία, με έντονους πονοκεφάλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή η Αιμιλιανίδου-Καθοριστικά εικοσιτετράωρα

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας