Συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή η Αιμιλιανίδου-Καθοριστικά εικοσιτετράωρα

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Κέντρο Υγεία στην Ελλάδα, η υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου, η οποία συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή, μετά από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου, που υπέστη την Κυριακή.  

Σε  νεώτερη ενημέρωση του το Υπουργείο Υγείας, ενημερώνει πως η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Στην κα Αιμιλιανίδου διενεργήθηκε εμβολισμός και αποκλεισμός του ανευρύσματος και παραμένει σε καταστολή, ενώ το Υπουργείο Υγείας λαμβάνει συνεχή ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της κ. Αιμιλιανίδου. 

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, η κατάσταση της υγείας της υπουργού θα αξιολογηθεί προς το τέλος της εβδομάδας κι αν κριθεί ασφαλές θα μειωθεί η καταστολή.

Υπενθυμίζεται ότι η υπουργός είχε μεταφερθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας με αεροασθενοφόρο στην Ελλάδα και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Υγεία, έπειτα από τη διάγνωση που έγινε στην Κύπρο, αφού προηγουμένως είχε μεταβεί στις Πρώτες Βοήθειες του American Medical Institute στη Λευκωσία, με έντονους πονοκεφάλους.

Συνεχή ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της έχει από τους θεράποντες ιατρούς και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος δήλωσε συγκλονισμένος για την περιπέτεια της υγείας της υπουργού.

Μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις που έκανε την Τρίτη, ο Πρόεδρος είπε πως «αυτό που θέλω να πω είναι ότι πραγματικά με έχει συγκλονίσει η περιπέτεια της υγείας της Υπουργού. Υπήρξε, είναι και θα παραμένει - εύχομαι ολόψυχα - ένας από τους στενότερους μου, αποτελεσματικότερους συνεργάτες που είχα από την ανάληψη της εξουσίας. Δημιουργική, αποτελεσματική και απόλυτα αφοσιωμένη στο έργο που ανέλαβε», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δεν είναι ευχαριστημένος με τα μέτρα για το έγκλημα ο Χαρτσιώτης-«Ευελπιστώ να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα»
Στέλνει στη Βουλή το θέμα μετακίνησης ψηφοφόρων το ΑΚΕΛ-Ζητά διερεύνηση πριν τις εκλογές
Επιστολή Στεφάνου σε Κεραυνό για πράσινη φορολογία-Ζητά ξανά αναβολή της επιβολής της
Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Επικύρωσε το ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές η ΔΗΠΑ-«Στοχεύουμε σε νούσιμες πολιτικές θέσεις »
Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας που σχεδίασε την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Βετεράνος πολέμου
Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ-Ήταν συνωμοσιολόγος
Άλλη ανάλυση για το πλήγμα Ισραήλ στο Ιράν-«Game changer, ίσως οδηγήσει σε ανοιχτό πόλεμο»
Σοκ στο Τέξας-Δεκάχρονος ομολόγησε ότι σκότωσε άνδρα την ώρα που κοιμόταν