Τετάρτη 29 Ιουν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή η Αιμιλιανίδου-Καθοριστικά εικοσιτετράωρα

  18/05/2022 12:05
Συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή η Αιμιλιανίδου-Καθοριστικά εικοσιτετράωρα

Συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή η Αιμιλιανίδου-Καθοριστικά εικοσιτετράωρα

  18/05/2022 12:05

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Κέντρο Υγεία στην Ελλάδα, η υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου, η οποία συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή, μετά από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου, που υπέστη την Κυριακή.  

Σε  νεώτερη ενημέρωση του το Υπουργείο Υγείας, ενημερώνει πως η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Στην κα Αιμιλιανίδου διενεργήθηκε εμβολισμός και αποκλεισμός του ανευρύσματος και παραμένει σε καταστολή, ενώ το Υπουργείο Υγείας λαμβάνει συνεχή ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της κ. Αιμιλιανίδου. 

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, η κατάσταση της υγείας της υπουργού θα αξιολογηθεί προς το τέλος της εβδομάδας κι αν κριθεί ασφαλές θα μειωθεί η καταστολή.

Υπενθυμίζεται ότι η υπουργός είχε μεταφερθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας με αεροασθενοφόρο στην Ελλάδα και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Υγεία, έπειτα από τη διάγνωση που έγινε στην Κύπρο, αφού προηγουμένως είχε μεταβεί στις Πρώτες Βοήθειες του American Medical Institute στη Λευκωσία, με έντονους πονοκεφάλους.

Συνεχή ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της έχει από τους θεράποντες ιατρούς και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος δήλωσε συγκλονισμένος για την περιπέτεια της υγείας της υπουργού.

Μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις που έκανε την Τρίτη, ο Πρόεδρος είπε πως «αυτό που θέλω να πω είναι ότι πραγματικά με έχει συγκλονίσει η περιπέτεια της υγείας της Υπουργού. Υπήρξε, είναι και θα παραμένει - εύχομαι ολόψυχα - ένας από τους στενότερους μου, αποτελεσματικότερους συνεργάτες που είχα από την ανάληψη της εξουσίας. Δημιουργική, αποτελεσματική και απόλυτα αφοσιωμένη στο έργο που ανέλαβε», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας