Πέμπτη 11 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Αβέρωφ: Μάθαμε να λειτουργούμε στα δύσκολα, εκεί κρίνονται οι πολιτικοί

  15/05/2022 14:09
Αβέρωφ: Μάθαμε να λειτουργούμε στα δύσκολα, εκεί κρίνονται οι πολιτικοί

Αβέρωφ: Μάθαμε να λειτουργούμε στα δύσκολα, εκεί κρίνονται οι πολιτικοί

  15/05/2022 14:09

Η πολιτική είναι για τα δύσκολα και σε ακόμη μια δύσκολη κατάσταση βρισκόμαστε, είναι το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος πρόσθεσε πως, «μάθαμε πως να λειτουργούμε στα δύσκολα γιατί είναι εκεί που κρίνονται οι πολιτικοί με τις πράξεις τους». 

«Ζούμε σε μια εποχή», είπε ο Αβέρωφ Νεοφύτου, «που το μόνο σταθερό είναι δυστυχώς η αστάθεια. Μέσα σε λιγότερο από δέκα χρόνια, η χώρα μας είναι αντιμέτωπη με ακόμη μια μεγαλύτερη κρίση. Μετά την οικονομική κρίση του 2013, αντιμετωπίσαμε την παγκόσμια υγειονομική κρίση και πριν ακόμη τελειώσει ζούμε και βιώνουμε, ολόκληρη η ανθρωπότητα, μια κρίση ασφάλειας αλλά και μια κρίση ακρίβειας και πληθωρισμού». 

«Για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα», συνέχισε, «για να μπορέσεις να υλοποιήσεις οράματα, πρέπει πρώτα να διασφαλίσεις ότι έχεις πατρίδα, διασφαλίζεις την οικονομική σταθερότητα και την εθνική ασφάλεια. Αυτές είναι οι προτεραιότητες».

«Η πολιτική είναι για τα δύσκολα και σε ακόμη μια δύσκολη κατάσταση βρισκόμαστε. Και θέλω να μοιραστώ την πεποίθησή μου, πως μάθαμε πως να λειτουργούμε στα δύσκολα γιατί είναι εκεί που κρίνονται οι πολιτικοί με τις πράξεις τους» κατέληξε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας