Κατέρχεται αυτόνομα με υποψήφιο τον Χρίστου στις Προεδρικές το ΕΛΑΜ

Εντός των επόμενων εβδομάδων, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις του ΕΛΑΜ, σε σχέση με το πως θα πορευθεί, ενόψει των Προεδρικών εκλογών, ωστόσο το μήνυμα που στέλνουν τα στελέχη της παράταξης, είναι πως δεν θα πρέπει να αναμένονται εκπλήξεις από τις αποφάσεις τους.   

Μάλιστα, ο Χρίστος Χρίστου, μιλώντας στο κρατικό κανάλι, υπέδειξε πως τουλάχιστον στον πρώτο γύρο των Προεδρικών Εκλογών, το κόμμα θα κατέλθει με υποψήφιο τον ίδιο, ενώ εκτίμησε πως είναι πολύ νωρίς για να συζητηθεί, το τι θα πράξει το ΕΛΑΜ στον δεύτερο γύρο. 

«Το ΕΛΑΜ κατεβαίνει αυτόνομα με δικό του υποψήφιο. Καταρτίζουμε ένα πρόγραμμα στο οποίο επεξηγούμε το όραμα μας για την Κύπρο και τι είναι αυτό που μπορεί να αλλάξει, εάν το ΕΛΑΜ είναι ισχυρό μετά τις Προεδρικές Εκλογές», υπέδειξε ο κ. Χρίστου. «Όσο αφορά τον δεύτερο γύρο, να τελειώσει με το καλό η πρώτη Κυριακή, να διαμορφωθεί ο χάρτης των υποψηφίων και εμείς ως ΕΛΑΜ, όπως πράξαμε και το 2018, θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή, θα ληφθούν οι αποφάσεις και θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις δημόσια», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ. 

Την ίδια ώρα το ΕΛΑΜ στέλνει το μήνυμα ότι, «η πρόωρη Προεδρολογία δεν μας αποπροσανατολίζει καθόλου από το Κοινοβουλευτικό μας έργο. Υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν με τον ορθό τρόπο και όχι σε προεκλογική βάση. Το μόνο που θα πετύχουμε σε αντίθετη περίπτωση είναι τον άκρατο λαϊκισμό», υπεδείκνυε την περασμένη εβδομάδα ο βουλευτής Λάρνακας του ΕΛΑΜ, Σωτήρης Ιωάννου. 

«Στρατηγικός μας στόχος είναι κάποια στιγμή να κυβερνήσουμε αυτόν τον τόπο. Διατηρώντας τις γραμμές και τις αξίες που θέσαμε από την πρώτη στιγμή. Αλίμονο να ήταν σκοπός μας να παραμείνουμε για πάντα στην εύκολη πλευρά της αντιπολίτευσης», σημείωνει σε σχετική του ανάρτηση ο κ. Ιωάννου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αρχίζει διαδικασία επί παραβάσει κατά της Κύπρου η Κομισιόν-Δεν εφάρμοσε κανόνες της ΕΕ για καταπολέμηση της απάτης
Τα νούμερα, τα απρόοπτα και τα ενδιαφέροντα της υποβολής υποψηφιοτήτων
Σύσκεψη για την «επιτροπή ακίνητης περιουσίας» υπό τον Τατάρ στα κατεχόμενα
Απέσυρε την υποψηφιότητα της με ριπή κατά της ηγεσίας του ΔΗΚΟ η Μαρία Τοφινή-Τσαντίλα
Στηρίζουν Νίκο Νικολαΐδη οι «Ενεργοί Πολίτες – Κίνημα Ενωμένοι Κύπριοι Κυνηγοί» στη Λεμεσό
Ανησυχία της Κυβέρνησης για τη νέα εγκληματική ενέργεια-«Αξιολογούμε διαρκώς τα μέτρα»
Ηχηρά ονόματα στους προτείνοντες και υποστηρίζοντες των υποψηφίων-Στηρίζει Γεάδη και Πελεκάνο η Παρισινού
63 υποψηφιότητες για τις έξι θέσεις Ευρωβουλευτών-Αρχίζει η ετοιμασία του ψηφοδελτίου
Ξεκινά επίσημα η προεκλογική κούρσα-Κατατίθενται οι υποψηφιότητες των Ευρωεκλογών
Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι που στηρίζει το Κόμμα για τα Ζώα σε Λευκωσία