Συνάντησε την πρόεδρο της Αναθεωρητικής Αρχής Προσφορών ο ΠτΔ-«Θα δούμε τα προβλήματα άμεσα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Πρόεδρο της Αναθεωρητικής Αρχής Προσφορών κα Έφη Παπαδοπούλου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, η Πρόεδρος της Αρχής παρέδωσε την ετήσια έκθεση της Υπηρεσίας της για το 2020, σημειώνοντας ότι «η Αρχή προσπαθεί πάντοτε μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της να κάνει το καλύτερο δυνατόν, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να προχωρούν τα έργα, τα οποία συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την οικονομία του τόπου».

Παραλαμβάνοντας την έκθεση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε την Αρχή και συνεχάρη «για το πολυσήμαντο έργο που επιτελείτε για την πρόοδο των αναπτυξιακών έργων. Επειδή γίνονται με προσφορές και πολλές φορές υπάρχουν οι αμφισβητήσεις ή για λόγους τυπικούς ή νομικούς ή άλλους, είναι σημαντικός ο ρόλος διαδραματίζει η Αναθεωρητική Αρχή. Αυτό που παρατηρείται είναι η καθυστέρηση. Θα δούμε τα προβλήματα άμεσα στο Υπουργικό Συμβούλιο, έτσι ώστε και να στελεχωθεί σωστά η Υπηρεσία και να μπορεί να αποδίδει ακόμη καλύτερα. Δηλαδή στις προσπάθειες επίσπευσης να έχει και τη συνδρομή των αναγκαίων, των απαραιτήτων υπαλλήλων που θα πρέπει να στελεχώνουν μια ανάλογης σημασίας Αρχή».

Τέλος, η κα Παπαδοπούλου ανέφερε στον Πρόεδρο ότι η Αρχή προσβλέπει στη βοήθεια του και ο ίδιος απάντησε ότι «είναι κάτι που από καιρό με απασχολεί για να επισπεύδονται οι διαδικασίες».

Δειτε Επισης

Επιδιώκει συνάντηση με Ερντογάν για το Κυπριακό ο Εσθονός Πρόεδρος
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα για επιτόπια αυτοψία στο ΚΣΕΔ για το Αμάλθεια
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές