Πέμπτη 20 Ιαν, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Πρώτη συνάντηση Στιούαρτ με το προσωπικό του ΟΗΕ στην Κύπρο

  07/12/2021 12:24
Πρώτη συνάντηση Στιούαρτ με το προσωπικό του ΟΗΕ στην Κύπρο

Πρώτη συνάντηση Στιούαρτ με το προσωπικό του ΟΗΕ στην Κύπρο

  07/12/2021 12:24

Την πρώτη του συνάντηση με το προσωπικό της αποστολής καλών υπηρεσιών του ΟΗΕ στην Κύπρο είχε σήμερα ο νέος Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Κόλιν Στιούαρτ.  

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter η οποία συνοδεύεται και με φωτογραφίες, ο Επικεφαλής του γραφείου, Sergiy Illarionov υποδέχθηκε θερμά τον κ. Στιούαρτ εκ μέρους του προσωπικού.

Σημειώνεται ότι, τα Ηνωμένα Έθνη προτίθενται να φιλοξενήσουν δεξίωση στο Λήδρα Πάλας, με την ευκαιρία της άφιξης στην Κύπρο του νέου Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Κόλιν Στιούαρτ, στην οποία να παραστούν ο Πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης και ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ.

Η πραγματοποίηση της δεξίωσης δεν έχει οριστικοποιηθεί και αυτό θα εξαρτηθεί τόσο από το αν οι δυο ηγέτες είναι θετικοί στο να παραστούν σε αυτήν, καθώς και στα επιδημιολογικά δεδομένα που αφορούν την πανδημία του κορωνοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έφτασε στην Κύπρο ο Στιούαρτ-«Ελπίζουμε ότι θα φέρουμε μια διαρκή ειρήνη στο νησί»

Αν πραγματοποιηθεί τελικά, η δεξίωση πρόθεση είναι να γίνει την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στις 7 το βράδυ και σε αυτήν θα προσκληθούν, λόγω και της πανδημίας, 30-40 άτομα, δηλαδή εκτός των δυο ηγετών, μέλη των διαπραγματευτικών ομάδων των δυο πλευρών, καθώς και οι Πρέσβεις των χωρών μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας