«Λαϊκιστές, ψεύτες, χυδαίοι...»-Σφοδρή επίθεση ΑΚΕΛ σε Παπαγιάννη

Με σκληρή γλώσσα απαντά στις δηλώσεις του Προέδρου της Ad Hoc Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, Λίνου Παπαγιάννη, το ΑΚΕΛ, ο οποίος μετά το πέρας της συνεδρίας της Επιτροπής, αναφέρθηκε στη μελέτη του δημογραφικού προβλήματος. 

Συγκεκριμένα, όπως είπε,  «έχουμε ένα δεδομένο, το οποίο είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό και το έχουμε αναφέρει πάρα πολλές φορές, το ότι η Κύπρος πλέον έχει ξεπεράσει το 4% του πληθυσμού και αυτό το 4% είναι αιτητές ασύλου. Επίσης, υπάρχουν κάποιες δεκάδες χιλιάδες ανθρώπων, οι οποίοι βρίσκονται εντελώς παράνομα στην Κύπρο. Ούτε σήμερα ήταν δυνατόν να μας πουν περίπου πόσοι είναι αυτοί οι άνθρωποι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στις 20,000+ οι αιτήσεις ασύλου σε μία διετία-Ψάχνουν τη λύση για επαναεισδοχή

Ανέφερε, επιπρόσθετα, ότι επιβεβαιώθηκε αυτό που χρόνια φωνάζει το ΕΛΑΜ «ότι το κύκλωμα που καλά βασιλεύει στην Κύπρο και που συνδέεται με κόμματα, δικηγορικά γραφεία και διάφορους λειτουργούς υπηρεσιών, είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι υπάρχει. Το έχει πει και ο Υπουργός Εσωτερικών και άφησε υπόνοιες και ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας. Από την δική μας πλευρά, έχουμε προχωρήσει στην καταγγελία διάφορων υποθέσεων για εγκλήματα που προκαλούν αυτοί οι άνθρωποι ή για προβλήματα που προκαλούν σε διάφορες περιοχές της Κύπρου», πρόσθεσε.

Λίγες ώρες αργότερα, σε ανακοίνωσή του το ΑΚΕΛ, αντεπιτίθεται με σκληρή γλώσσα στον Λίνο Παπαγιάννη, για να αναφέρει ότι, «οι αρχηγοί της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, από τη φυλακή όπου βρίσκονται, θα πρέπει να είναι περήφανοι για την Χρυσή Αυγή Κύπρου. Η αθλιότητα των δηλώσεων του Λίνου Παπαγιάννη εκφράζει ακριβώς αυτό που είναι. Λαϊκιστές, ψεύτες, χυδαίοι, νεοφασίστες. Η λάσπη των επιγόνων αυτών που έφεραν τον Αττίλα δεν αγγίζει το ΑΚΕΛ. Απαιτούμε όμως, από τους υπουργούς που ήταν παρόντες και από τα κόμματα, άμεσα να τοποθετηθούν. Η ανοχή σε αυτή την πολιτική χυδαιότητα είναι συνενοχή».

Επανήλθε το ΕΛΑΜ

Με ανακοίνωσή του το ΕΛΑΜ επανήλθε για να απαντήσει στο ΑΚΕΛ, αναφέροντας ότι, «το ΑΚΕΛ αφού εξαφανίστηκε μετά την προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά του Βουλευτή τους, κ. Λουκαΐδη, προς τις καθαρίστριες, εμφανίστηκε και πάλι, χωρίς ίχνος ντροπής. Ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) θα απαντήσουμε με στοιχεία ευθέως στο κόμμα που εμπλέκεται σε όλα τα σκάνδαλα, που με θράσος μιλάει για λάσπη και λαϊκισμό».

Όπως διερωτάται το ΕΛΑΜ, «δεν είναι το ΑΚΕΛ που κάνει πλάτες και προσκαλεί στην Βουλή των Αντιπρόσωπων παράνομες οργανώσεις, με απόφαση δικαστηρίου, όπως η Κίνηση για Ισότητα και Στήριξη, Αντιρατσισμό (ΚΙΣΑ); Δεν είναι το ΑΚΕΛ που έκανε ρεζίλι την Κυπριακή Δημοκρατία, ενώπιον των μελών της Ουγγρικής Εθνοσυνέλευσης, με την υποστήριξη του προς Σύρο, παντρεμένο με Κύπρια, ο οποίος φυλακίστηκε στην Ουγγαρία γιατί μετείχε σε ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ενέργειες και οργάνωνε ΒΙΑΙΑ επεισόδια;».

Τέλος, αναφέρει το ΕΛΑΜ, «ας μας απαντήσουν ποια ήταν η σχέση υψηλόβαθμων στελεχών του ΑΚΕΛ με την εν λόγω παράνομη οργάνωση και πως την έχουν υποβοηθήσει επί δικής τους διακυβέρνησης και ποια η σχέση τους σήμερα, με τις προσπάθειες επανεγγραφής της υπό άλλο καθεστώς, στον έφορο εταιριών;».

Δειτε Επισης

Κάλεσε την Τουρκία να αρπάξει την ευκαιρία, βλέπει διάθεση από Γερμανία για πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠτΔ
Στεφάνου: Διαχρονική η στήριξη ΑΚΕΛ στα αιτήματα των πολύτεκνων
«Κομβικό» το δημοψήφισμα για σχέδιο Ανάν λέει ο Τατάρ και παραπέμπει στο «όραμα» των δύο κρατών
Άκυρο Βουλής για αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων και αορίστου χρόνου-«Γάγγραινα και βόλεμα ημετέρων»
Αιχμές στην Επ. Εσωτερικών για έλλειψη διαβούλευσης στα ν/σ Περί Αλλοδαπών και Μετανάστευσης
Οι αγωνιστές ΕΟΚΑ 1955-1959 καταγγέλλουν το Υφ. Πολιτισμού για «θέμα γλώσσας» στη Μπιενάλε
Στις 3232 οι υποψηφιότητες για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης-Δείτε αναλυτικά ανά δήμο και επαρχία
Ε/κ και Τ/κ κόμματα ενθαρρύνουν προσπάθειες επανέναρξης συνομιλιών για Κυπριακό
Απαντά στην καταχώρηση της αγωγής από τον Αναστασιάδη ο Δρουσιώτης-«Κίνηση πανικού και εκφοβισμού»
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον