«Οι δημοκρατικές διαδικασίες είτε θα εφαρμοστούν είτε θα επιβληθούν από τον λαό της ΕΔΕΚ»

Σκληρή ανακοίνωση με την οποία απαντούν στην απόφαση της ηγεσίας της ΕΔΕΚ να εξαγγείλει Συνέδριο για την ερχόμενη Πέμπτη και εκλογές την Κυριακή, δίνει μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομάδα Πρωτοβουλίας για τη Σωτηρία της ΕΔΕΚ.   

Οι νέες προκλήσεις του κ. Σιζόπουλου και της παρέας του στην ηγεσία της ΕΔΕΚ, αγγίζουν τα όρια τοου παραλογισμού, αν δεν τα έχουν ξεπεράσει, σημειώνουν οι 607 και προσθέτουν πως, «αυθαίρετα, αντικαταστατικά, παράτυπα και παράνομα συγκαλεί καταστατικό συνέδριο μέσα σε 48 ώρες (τί θα αλλάξει στο καταστατικό μόνο ο ίδιος γνωρίζει), μια ώρα αργότερα συγκαλεί Τακτικό Εκλογικό Συνέδριο (για να αυτοανακηρυχθεί "πρόεδρος") και τρείς μέρες αργότερα "εκλογές" για τους άλλους αξιωματούχους του Κόμματος (απ’ όσους υποψήφιους απέμειναν)!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τραβάει το σχοινί ο Σιζόπουλος, ετοιμοπόλεμοι οι διαφωνούντες-Ντόμινο εξελίξεων

«Πρόκειται για πρωτόγνωρες αποφάσεις που προσβάλλουν την ιστορία και την ιδεολογία της ΕΔΕΚ και προκαλούν τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος. Πρόκειται για αποφάσεις πρωτοφανείς για τα κυπριακά και τα γενικότερα πολιτικοκομματικά, μέσω των οποίων είναι σαφέστατος ο στόχος για παράκαμψη και παραπλάνηση της Κυπριακή Δικαιοσύνης», τονίζουν.

Την ίδια ώρα υπογραμμίζουν πως, «ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Ο κ. Σιζόπουλος και όσοι συνεχίζουν να τον ακολουθούν στον καταστροφικό κατήφορο που επέλεξε να πορευθεί, έχουν ήδη οδηγήσει το κόμμα στην ανυποληψία και το σπρώχνουν προς την καταστροφή».

«Οι ΕΔΕΚίτες που αγαπούν και νοιάζονται για το Κόμμα παρακολουθούν με δέος τις μεθοδεύσεις και τους αυταρχισμούς του "αναντικατάστατου" και δεν πρόκειται να του επιτρέψουν να συνεχίσει. Οι εποχές του ˮο εις και μόνοςˮ έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Οι δημοκρατικές διαδικασίες είτε θα εφαρμοστούν είτε θα επιβληθούν από τον λαό της ΕΔΕΚ. Η ΕΔΕΚ θα ζήσει, θα αναγεννηθεί και θα ξαναγίνει δύναμη ελπίδας για την Κύπρο και το λαό μας».

«Είτε το θέλουν είτε όχι το πραγματικό μητρώο μελών θα αποκαλυφθεί και η οικονομική διαχείριση θα ελεγχθεί», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αιφνιδιάζει ξανά ο Σιζόπουλος-Ανακοίνωσε Τακτικό Συνέδριο και εκλογές

Δειτε Επισης

Σοκ στο Τέξας-Δεκάχρονος ομολόγησε ότι σκότωσε άνδρα την ώρα που κοιμόταν
Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018-«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics
Ένορκες δηλώσεις πολιτών για τις €807.000 στον μονάχο-Ολοκληρώθηκαν δύο από τις διερευνώμενες υποθέσεις
Ενισχυτικά μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών χρειάζονται 1100 παιδιά στην εκπαίδευση
Αρχές του 2025 η ψηφιοποίηση των αιτήσεων φοιτητικής μέριμνας-Το χρονοδιάγραμμα του ΥΠΟΙΚ
Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι