Πέμπτη 7 Ιουλ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Στήνει στον τοίχο Σιζόπουλο ο Παμπορίδης-«Λυσσαλέα μανία, ψεύδεται συνειδητά»

  05/11/2021 16:11
Στήνει στον τοίχο Σιζόπουλο ο Παμπορίδης-«Λυσσαλέα μανία, ψεύδεται συνειδητά»

Στήνει στον τοίχο Σιζόπουλο ο Παμπορίδης-«Λυσσαλέα μανία, ψεύδεται συνειδητά»

  05/11/2021 16:11

Πυροβολεί από το ένα μέτρο τον Μαρίνο Σιζόπουλο, ο πρώην υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης, τόσο για την πρότασή του για το ΓεΣΥ, όσο και για την προσωπική επίθεση εναντίον του.

«Ψεύδεται συνειδητά, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση», αναφέρει στην καταγγελτική του ανακοίνωση, που ακολούθησε δηλώσεων του Προέδρου της ΕΔΕΚ, που κατηγόρησε τον πρώην Υπουργό για εξυπηρέτηση συμφερόντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σιζόπουλος εναντίον όλων για το ΓεΣΥ-Το ξέσπασμα Παμπορίδη και «τα λαμόγια»

«Πληροφορούμαι ότι ο κ. Μαρίνος Σιζόπουλος περιφέρεται σε διαφορά ΜΜΕ και επιδίδεται και πάλι στην προσφιλή του τακτική της συκοφαντίας αναφερόμενος στο όνομα μου», αναφέρει ο Γιώργος Παμπορίδης αναφέροντας πως στόχος του είναι το ξήλωμα του ΓεΣΥ.

Πρόσθεσε δε πως αντιλαμβάνετε την δεινή θέση στην οποία περιήλθε ο Μαρίνος Σιζόπουλος, «αφού πλέον εκτέθηκε στο Παγκύπριο για την εμμονή του κατά του ΓεΣΥ και την λυσσαλέα μανία του να ξηλώσει την μεγάλη αυτή κατάκτηση του Κυπριακού λαού προκειμένου να εξυπηρετήσει στενά συμφέροντα του ιδίου και των φίλων του».

«Αντιλαμβάνομαι επίσης», πρόσθεσε, «την απεγνωσμένη του προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τον κόσμο της ΕΔΕΚ από το μπάχαλο στο οποίο οδήγησε το ίδιο του το κόμμα. Ωστόσο η ανυποληψία στην οποία περιήλθε εξ υπαιτιότητάς του, δεν μπορεί να αποτελέσει ελαφρυντικό  για τις απονενοημένες πλέον ενέργειες του. Ψεύδεται συνειδήτα, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση».

Προχωρόντας ένα βήμα παραπέρα, ανέφερε πως «ο κόσμος ξέρει πολύ καλά πλέον ποιος είναι ο καθένας. Ποιος εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα και ποιος την κοινωνία. Τον παραδίδω λοιπόν στην κρίση των ΕΔΕΚιτών που τιμούν το έργο και την μνήμη του Βάσσου Λυσσαρίδη».

«Σε ότι με αφορά», σημείωσε καταλήγωντας «τον καλώ να καταγγείλει αμέσως ενώπιον κάθε αρχής οποιοδήποτε στοιχείο έχει εις βάρος μου αλλιώς να απολογηθεί δημόσια. Είναι πλέον γνωστό σε όλους το ποιόν του συγκεκριμένου ανδρός. Εγώ μόνο λύπη έχω για τον κύριο αυτόν».

Η τοποθέτηση Σιζόπουλου

Εν τω μεταξύ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ο οποίος υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη κατέθεσε στη Βουλή Πρόταση Νόμου ώστε γιατροί και οδοντίατροι, εκτός ΓεΣΥ να μπορούν να συνταγογραφούν εντός του συστήματος, βγήκε στην αντεπίθεση το μεσημέρι της Παρασκευής, βάλλοντας κατά πάντων.

«Τους ενοχλεί η πρότασή μας που ενισχύει την φιλοσοφία του ΓεΣΥ και βοηθά τους ασθενείς και δεν τους ενοχλεί η συστηματική παραβίαση της νομοθεσίας και της φιλοσοφίας του ΓεΣΥ», ανέφερε σε δηλώσεις του υποστηρίζοντας ότι η πρότασή του ενισχύσει τη φιλοσοφία του Γενικού Συστήματος Υγείας και συμβάλλει στην βοήθεια και εξυπηρέτηση των χρόνιων ασθενών, των πασχόντων, των χαμηλοσυνταξιούχων και χαμηλόμισθων.

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος, κάλεσε όσους τον επικρίνουν «να απαντήσουν τεκμηριωμένα γιατί τους ενοχλεί μία πρόταση που ενισχύει την φιλοσοφία του ΓεΣΥ και βοηθά τους ασθενείς, και δεν τους ενοχλεί η συστηματική παραβίαση της νομοθεσίας και της φιλοσοφίας του ΓεΣΥ που μόλις περιέγραψα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας