Σάββατο 21 Μαϊ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Απαντά στα πυρά Σανέρ ο Σουτσιούογλου-«Δεν έχω καμιά ανάμειξη με το ροζ βίντεο»

  26/10/2021 20:48
Απαντά στα πυρά Σανέρ ο Σουτσιούογλου-«Δεν έχω καμιά ανάμειξη με το ροζ βίντεο»

Απαντά στα πυρά Σανέρ ο Σουτσιούογλου-«Δεν έχω καμιά ανάμειξη με το ροζ βίντεο»

  26/10/2021 20:48

Ο υποψήφιος για την προεδρία του τ/κ Κόμματος Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ) Φαζί Σουτσιούογλου απαντώντας στον παραιτηθέντα ανθυποψήφιό του Ερσάν Σανέρ, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι κρύβεται πίσω από τη δημοσιοποίηση του ροζ βίντεο που τον εξέθεσε, είπε ότι δεν έχει καμιά ανάμειξη με το θέμα.

Όπως ανέφερε ο Σουτσιούογλου, παρόλο που είχε πληροφορίες για το ροζ βίντεο, δεν πήγε στην «αστυνομία» για να μην παρέμβει στην οικογενειακή ακεραιότητα και την ιδιωτική ζωή του κ. Σανέρ. Πρόσθεσε ότι δεν ήθελε να δει κανέναν οικογενειάρχη σε αυτή την κατάσταση, ούτε κάποιο κυβερνητικό στέλεχος να εκβιάζεται με αυτόν τον τρόπο. Πρόσθεσε ότι διάβασε τη γραπτή δήλωση του κ. Σανέρ που τον στοχοποιούσε με μεγάλη θλίψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Σανέρ-Πυροβολεί ανθυποψήφιο του για το ροζ βίντεο

Διερωτήθηκε γιατί ο κ. Σανέρ αντί να τον κατηγορεί δεν προσέφυγε στην «αστυνομία», ενώ πρόσθεσε ότι δεν θα έκανε μια τέτοια κίνηση λίγες μέρες πριν από το συνέδριο του κόμματος με διασφαλισμένο τουλάχιστον το 56% των ψήφων στον πρώτο γύρο.

«Όλοι οι υποψήφιοι γνωρίζουν ότι βγήκα από το αναβληθέν συνέδριο ως ο ισχυρότερος και μπαίνω σε αυτό το συνέδριο ως ο ισχυρότερος υποψήφιος», είπε.

Πρόσθεσε ότι αν αποδειχθεί ότι έκανε οποιοδήποτε λάθος σχετικά με το περιστατικό που αφορά τον Σανέρ, όχι μόνο δεν θα εγκαταλείψει την πολιτική, αλλά θα εγκαταλείψει και το ψευδοκράτος.

Είπε ακόμα ότι οι κατηγορίες δεν έχουν βάση και ότι επιφυλάσσει τα δικαιώματά του, ενώ ανέφερε ότι οποιοσδήποτε εμπλέκεται σε αυτή τη συνωμοσία δεν έχει θέση στο κόμμα.

Τέλος ανέφερε ότι δεν θα απαντήσει στον Σανέρ στον ίδιο τόνο και ότι είναι έτοιμος να δείξει την αναγκαία φιλία, αδελφοσύνη και αλληλεγγύη για να τον βοηθήσει να γιατρέψει τις πληγές του το συντομότερο δυνατό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας