Πέμπτη 2 Δεκ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Νέα επίθεση από την ομάδα των 607 σε Σιζόπουλο-«Οι ετσιθελισμοί δεν έχουν τέλος»

  23/10/2021 14:30
Νέα επίθεση από την ομάδα των 607 σε Σιζόπουλο-«Οι ετσιθελισμοί δεν έχουν τέλος»

Νέα επίθεση από την ομάδα των 607 σε Σιζόπουλο-«Οι ετσιθελισμοί δεν έχουν τέλος»

  23/10/2021 14:30

Παράνομη, παράτυπη και αντικαταστατική χαρακτηρίζει τη σύγκληση έκτακτου συνεδρίου, η Ομάδα Πρωτοβουλίας και Αναδιοργάνωσης της ΕΔΕΚ, κάνοντας λόγο για «αυθαιρεσίες, ετσιθελισμούς και προκλήσεις, δίχως τέλος». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κόκκινο φως, πράσινο φως στην... ΕΔΕΚ

Σε ανακοίνωση της Ομάδας Πρωτοβουλίας αναφέρεται ότι «αφού υποχρέωσαν στελέχη που πονούν και νοιάζονται για την ΕΔΕΚ να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, ως το τελευταίο και μοναδικό μέσο που τους είχε απομείνει, ο Μαρίνος Σιζόπουλος και οι περί αυτόν:

Αγνοούν το πρώτο απαγορευτικό διάταγμα του Δικαστηρίου και πραγματοποιούν την Επαρχιακή Συνδιάσκεψη Λευκωσίας,

Δηλώνουν σεβασμό προς το δεύτερο δικαστικό διάταγμα για το Συνέδριο και ταυτόχρονα προσφεύγουν στο Ανώτατο Δικαστήριο για να το ακυρώσουν. Όταν το Δικαστήριο απορρίπτει το αίτημά τους ανακαλύπτουν την “λύση” του Έκτακτου Συνεδρίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Γυρίζουν την πλάτη στον Σιζόπουλο-Δεν πάνε στο Συνέδριο οι διαφωνούντες

Προστίθεται ότι «παράνομα, παράτυπα και αντικαταστατικά συγκαλεί προσωπικά ο Σιζόπουλος “Έκτακτο Συνέδριο” μέσα σε 48 ώρες» με την Ομάδα Πρωτοβουλίας να διατυπώνει το ερώτημα «στη βάση ποιου μητρώου έχει καλέσει αυτό το συνέδριο; Αυτού του μητρώου βεβαίως, που έχει “ράψει” στα μέτρα του και για το οποίο αναμένεται να αποφασίσει την ερχόμενη εβδομάδα το Δικαστήριο». «Αυτή και αν είναι πρόκληση προς τη Δικαιοσύνη και μάλιστα από ένα βουλευτή και αρχηγό κόμματος», προστίθεται.

«Και τΙ θα εξετάσει αυτό το “Έκτακτο Συνέδριο”; “Θα καθορίσει τη μελλοντική πορεία του κόμματος” αναφέρει στην σχετική πρόσκληση. Θα βγαίνει δηλαδή στις τηλεοράσεις από Δευτέρας ο Σιζόπουλος και θα μας “δουλεύει” επικαλούμενος και συνεδριακές αποφάσεις», συμπληρώνει η Ομάδα Πρωτοβουλίας.

«Οι αυθαιρεσίες, οι ετσιθελισμοί και οι προκλήσεις δεν έχουν τέλος», αναφέρεται και προστίθεται ότι «ο Μαρίνος Σιζόπουλος και η παρέα που του απέμεινε αποκαλύπτουν τον εαυτό τους και σπρώχνουν ένα ιστορικό κόμμα στην ανυποληψία και στη διάσπαση. Ας συνέλθουν έστω και την υστάτη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βλέπει σπασμωδική κίνηση Σιζόπουλου ο Βαρνάβα-Ξεφεύγει ο εμφύλιος στην ΕΔΕΚ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας