Πέμπτη 2 Δεκ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Αννίτα: Η Βουλή παντοτινός συμπαραστάτης του Καραϊσκάκειου

  15/10/2021 09:43
Αννίτα: Η Βουλή παντοτινός συμπαραστάτης του Καραϊσκάκειου

Αννίτα: Η Βουλή παντοτινός συμπαραστάτης του Καραϊσκάκειου

  15/10/2021 09:43

Η Βουλή των Αντιπροσώπων και η ίδια προσωπικά από τη θέση της ως Προέδρου της Σώματος, θα είναι πάντοτε συμπαραστάτης και στη διάθεση του Ιδρύματος, είπε σε χαιρετισμό της κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, που διοργάνωσε το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα προς τιμή των δοτών μυελού των οστών, η Αννίτα Δημητρίου.  

Η Πρόεδρος της Βουλής, σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, εξήρε τον αλτρουισμό των δοτών μυελού των οστών, υποκλινόμενη, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, στην ανεκτίμητη προσφορά τους στον κάθε συνάνθρωπο μας που η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

«Συγχαίρω, τον καθένα ξεχωριστά, για το δώρο ζωής στους συνανθρώπους μας, αλλά και την ευκαιρία που τους προσφέρατε να πορευτούν στο μέλλον με ελπίδα και αισιοδοξία», είπε.

Παράλληλα η κ. Δημητρίου συνεχάρη το προσωπικό του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος το οποίο από τη δημιουργία του το 1996, με πλήρη αφοσίωση συνέβαλε στην υλοποίηση του οράματός του και την ανάδειξή του ως ενός από τα καλύτερα κέντρα παγκοσμίως στον τομέα της αιματογκολογίας, με εξειδικευμένα και διαπιστευμένα διαγνωστικά εργαστήρια. 

Η επιστημονική συνεισφορά σας, σημείωσε η Πρόεδρος της Βουλής, στη μάχη κατά της λευχαιμίας και άλλων αιματολογικών κακοηθειών είναι, αναμφισβήτητα πολύτιμη. 

Είπε καταλήγοντας ότι το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα άνοιξε τα τελευταία χρόνια ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα της παιδογκολογίας, με παροχή στοχευμένης και εξατομικευμένης θεραπείας στα παιδιά ασθενείς.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας