Αννίτα: Η Βουλή παντοτινός συμπαραστάτης του Καραϊσκάκειου

Η Βουλή των Αντιπροσώπων και η ίδια προσωπικά από τη θέση της ως Προέδρου της Σώματος, θα είναι πάντοτε συμπαραστάτης και στη διάθεση του Ιδρύματος, είπε σε χαιρετισμό της κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, που διοργάνωσε το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα προς τιμή των δοτών μυελού των οστών, η Αννίτα Δημητρίου.  

Η Πρόεδρος της Βουλής, σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, εξήρε τον αλτρουισμό των δοτών μυελού των οστών, υποκλινόμενη, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, στην ανεκτίμητη προσφορά τους στον κάθε συνάνθρωπο μας που η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

«Συγχαίρω, τον καθένα ξεχωριστά, για το δώρο ζωής στους συνανθρώπους μας, αλλά και την ευκαιρία που τους προσφέρατε να πορευτούν στο μέλλον με ελπίδα και αισιοδοξία», είπε.

Παράλληλα η κ. Δημητρίου συνεχάρη το προσωπικό του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος το οποίο από τη δημιουργία του το 1996, με πλήρη αφοσίωση συνέβαλε στην υλοποίηση του οράματός του και την ανάδειξή του ως ενός από τα καλύτερα κέντρα παγκοσμίως στον τομέα της αιματογκολογίας, με εξειδικευμένα και διαπιστευμένα διαγνωστικά εργαστήρια. 

Η επιστημονική συνεισφορά σας, σημείωσε η Πρόεδρος της Βουλής, στη μάχη κατά της λευχαιμίας και άλλων αιματολογικών κακοηθειών είναι, αναμφισβήτητα πολύτιμη. 

Είπε καταλήγοντας ότι το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα άνοιξε τα τελευταία χρόνια ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα της παιδογκολογίας, με παροχή στοχευμένης και εξατομικευμένης θεραπείας στα παιδιά ασθενείς.

Δειτε Επισης

Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
Πολιτική αντιπαράθεση στα κατεχόμενα για Συμπεράσματα Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
Δημιουργείται λόμπι πίεσης για αποχαρακτηρισμό στη Συρία-Εξασφαλίστηκε υποστήριξη από δέκα κράτη
Επικρίνει την Κυβέρνηση το ΑΚΕΛ-«Ξέφραγο αμπέλι για τους σφαγείς των λαών»
Oι τρεις προτάσεις νόμου του ΔΗΣΥ για τα πρόστιμα από τις κάμερες-«Η Κυβέρνηση οφείλει να βελτιώσει την κατάσταση»
Για μεταναστευτικό θα ενημερώσει η ΠτΒ τη Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων ΕΕ
Ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας χαιρετίζει τις αναφορές των Συμπερασμάτων του ΕΣ στο Κυπριακό
Αρνητική εξέλιξη η απόφαση για Κόσοβο-«Δυσκολεύει τα δικά μας επιχειρήματα και βοηθά το ψευδοκράτος»